2777
2789
یکی بهم بگه قضیه فزوعی کی بسته میشه😂😂از دیروز هی فزوعی فزوعیفیک خیلییی هست پس انقد اعصابتونو خراب ...

فیک همیشه بوده 

اما نهایت فیکشون این بوده که ۲ تا کاربری داشتن یا یه داستان دروغ سرهم کردن 

اما فزوعی نوبر بود

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تاپیک اعتراف درست حسابی ندیدیم

پررو پررو میگه من پشیمونم به روم نیارید 

مگه میشه اخه؟ 

دیروز صبح چنان گنده گنده حرف میزد با کاربری زنبامرام وکیکیخیش عصرش دیدم تاپیک اعتراف زده 🥲

هیچ وقت یادم نمیره حرفاش 

دوسال مردمو اینجا سرکار گذاشته یه الف بچه الانم خط ونشون میکشه ،میگه رفتارت زشته،متاسفم ،حرص بخورید،اینو نگین اونو نگین وفلان ...

بابا خودت آخررررررشی چی میگی اخهههه لعنتی💔😀

🫡

به مرگ مادرم نه

خجالت بکش چی هی جون مادرتو انداختی این وسط خیلی جلوم گرفتم بهت چیزی نگم ولی بس کن زشته بهت مدال افتخار میدن هر کی جای تو بود دُمش میذاشت رو کولش فرار می‌کرد اسم سایت رو نمی‌گرفت کم اینجا گند نزدی نشستی پشت گوشی یسری رو به جون هم انداختی یسری بخاطرت تعلیق شدن از اون اول هم می‌دونستم فیکی چون حوصله بحت باهاتو نداشتم نگفتم بنده خدا افسانه چقدر گفت گفتی تو خودت سرایداری چرا واسه خودت حق الناس گذاشتی؟ارزشش داشت؟ مثلا خواستی معروف بشی این ایده هات میبردی اینستا یکم چرت پرت بیشتر میگفتی الان اونجا بیشتر شناخته میشدی نه که اینجا هر کی از راه میرسه بهت بد بیراه میگه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
پررو پررو میگه من پشیمونم به روم نیارید مگه میشه اخه؟ دیروز صبح چنان گنده گنده حرف میزد با کاربری زن ...

اره میشه فیک مدل جدیده 

دیروز برا من نی نی یار صدا زد 

با هر چی کاربری داشت 

خدا خواست تعلیق نشدم 

😐🚬

یکی بهم بگه قضیه فزوعی کی بسته میشه😂😂از دیروز هی فزوعی فزوعیفیک خیلییی هست پس انقد اعصابتونو خراب ...

این خیلییییی پررو بود 

کلی توهین کرده به کاربرا 

هرکی بهش میگفت مثلا۱۵سالته تو زن۳۳ساله نیستی واینا 

تاپیکای قدیمیش تگش میکرد میبست به رگبار فحش وتوهین 🥲

🫡

خجالت بکش چی هی جون مادرتو انداختی این وسط خیلی جلوم گرفتم بهت چیزی نگم ولی بس کن زشته بهت مدال افتخ ...

کلی زن باردار وشیرده هست اینجا 

چقدررر این بچه دل سوزونده ...

با شوهرم دعوام شد فلان شد و... الکی دروغ  میگفت اونارم ناراحت میکرد

🫡

این خیلییییی پررو بود کلی توهین کرده به کاربرا هرکی بهش میگفت مثلا۱۵سالته تو زن۳۳ساله نیستی واینا تا ...

ولی ما کجا اینا کجا 

۱۵ سالگی ما کجا ۱۵ سالگی این کجا

من ۱۵ سالم بود اونقدر درس میخوندم تیزهوشان قبول بشم به خدا نمیدونستم تولید مثل چطور هست بعد ایشون زایمان میکرد با اطلاعات دقیق

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اره میشه فیک مدل جدیده دیروز برا من نی نی یار صدا زد با هر چی کاربری داشت خدا خواست تعلیق نشدم

با زنبامرام برا منم کلی نی نی یار تگ کرد 

با الییییم بهم گفت خیلی دیدم پشت سرم میگین فیکم ولی وقتی نمیتونین ثابت کنین  خودتون ع.ن میشین دیگه😐

🫡

می رفت پستا واسه 6 ماه قبلِ افسانه رو پیدا می کرد براش گزارش می زد

چرا؟ افسانه نمیدونم کیه ولی سر همین دستش رو شون باهاش دعوا داشت؟

با زنبامرام برا منم کلی نی نی یار تگ کرد با الییییم بهم گفت خیلی دیدم پشت سرم میگین فیکم ولی وقتی نم ...

الییم همون بود که کوئیک خریده بود؟ 

چقدر دخترای نوجوون اون دوره ناراحت شدن که چرا بابای این خریده بابای ما نمیخره