2777
2789
عنوان

دلم اکیپ مختلط میخواد جوونی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 74 پست
نمیدونم چرا انقدر برام مهم شده تا قبلش خیلی اینجوری نبودم اما الان حس میکنم دلم میخواد تموم سه چهار ...

میدونم چی میگی

آدم همش فک میکنه جوونی نکرده مثل بقیه ولی اگر محیط اون اکیپ سالم و پاک باشه چرا که نه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نه چند سالم پشت کنکور بودم دلم میخواد زندگی کتم همش تو استرس واضطراب و...

اخی 

خب زندگی کن ولی راه های درست رو انتخاب کن 

برو باشگاه برو کلاس هنری شرکت کن برو مسافرت ...

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

میدونم چی میگیآدم همش فک میکنه جوونی نکرده مثل بقیه ولی اگر محیط اون اکیپ سالم و پاک باشه چرا که نه

منظورت مختلطه؟ واقعا مختلط سالم وپاک پیدا میشه؟البته شاید چون همون یه دونه صمیمی هم تو دانشگاه ندارم اینطوریم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اخی خب زندگی کن ولی راه های درست رو انتخاب کن برو باشگاه برو کلاس هنری شرکت کن برو مسافرت ...

مسافرتم با خونواده خیلی  رفتم دلم میخواد مستقل برم ولی پایه داشته باشم باشگاه وکلاسم میرم ولی این خلا پر نمیشع

معجزه خود تویی ...🩵🌱

با تور برو گردش و سفر دوست هم پیدا میکنی

تنهایی؟ اتفاقا خیلی دوست دارم ولی میگم شاید خیلیا پایه داشته باشن البته مامانمم پایه است ولی خب رفیق لازمة 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منظورت مختلطه؟ واقعا مختلط سالم وپاک پیدا میشه؟البته شاید چون همون یه دونه صمیمی هم تو دانشگاه ندارم ...

نه والا من که واقعیتش از نزدیک که ندیدم

من خودمم همین جورم به خاطر کنکور با خیلی از دوستام قطع رابطه کردم با اینکه خیلی آدم اجتماعی بودم و هستم گفتم دانشگاه قبول میشم اونجا کلی دوست پیدا میکنم انگار وضعیت بدتر شد یک محیط سمی یک مشت ادم حسود و بدجنس بعدم که  که باید زورگویی این مافوق و سال بالایی ها تحمل میکردم شیفت سنگین و آزمون های وحشتناک الکی الکی نصف عمرم رف گفتم عیب نداره شاغل شدم مستقل شدم اون موقع یادم میره دروغ چرا حقوقم خوبه راضیم کمک خرج خانواده ام هستم ولی خب چه فایره استفاده نمیتونم کنم یا سرکارم یا خونه بیهوشم از خستگی روز تعطیل هم باید به بدبختی هام برسم

خواهر پشت کنکوری دارم باید استرسش بکشم

مامان و بابام از اون طرف کارای اونا باید بکنم 

کسی نیس با برادر کوچیکترم کار کنه دبستانی هس

از اون مشکلات زن برادرم و برادرم یک طرف

یادم نمیاد اخرین بار کی وقت کردم برم خرید لباس

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
تنهایی؟ اتفاقا خیلی دوست دارم ولی میگم شاید خیلیا پایه داشته باشن البته مامانمم پایه است ولی خب رفیق ...

متولد 82 ای ؟ فرهنگیان میخای شرکت کنی شرط سنی داره فکر کنم بعد شما دانشگاه هم میری همزمان و از سال 400 تا حالا شرایط کنکور کلی فرق کرده چجوری میشه راحت قبول شد اونم فرهنگیان تازه با همه ی اینا میخای خوشگذرونی هم بکنی …

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

نه والا من که واقعیتش از نزدیک که ندیدممن خودمم همین جورم به خاطر کنکور با خیلی از دوستام قطع رابطه ...

منم همین فکرو میکنم میگه آدم اگه درگیر ازدواج واینا بشه دیگه وقت واسه این‌چیزها کم میشه گفتی شیفت پزشکی یا پرستاری واتاق عمل واینا؟اصلا انگار تو این چند سال تو باغ نبودم آنقدر همه تمرکزم کنکور بود انگار فقط خودم بودم واتاقم همش حس عقب موندن دارم انگار تازه چشمام باز شده من حتی ۱۵ کیلو چاق شدم در حدی که تو دانشگاه بخاطر وزنم خجالت میکشیدم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

متولد 82 ای ؟ فرهنگیان میخای شرکت کنی شرط سنی داره فکر کنم بعد شما دانشگاه هم میری همزمان و از سال 4 ...

من یه پایه ای دارم امسال کنکورمو بد ندادن کنکور انسانی شرط سنیمم میخوره 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مسافرتم با خونواده خیلی رفتم دلم میخواد مستقل برم ولی پایه داشته باشم باشگاه وکلاسم میرم ولی این خل ...

موفق باشی عزیزم ❤️🩷

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بعد هم تو همون مسیر رفتن با بقیه اشنا میشی و ی دوست خوب پیدا میکنی و شک ندارم خوش میگذره بهت 

من خودم تور کویرم علاوه بر تورای دیگه دوس دارم منتها ی کممم 😅زیادی راحتن تو تور کویر