2777
2789
عنوان

دلم اکیپ مختلط میخواد جوونی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 74 پست
منم فرهنگیان میخام برم ولی تردید دارمولی حس میکنم برو فرهنگیان چهار سال زمان میگیره ممکنه ازدواجم بخ ...

البته آدمو محدود میکنه تا حدودی ولی با شرایطی که دارم بهترین انتخابه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نه عزیزم چطور

همینجوری تو روابط اجتماعی چطوریه؟ البته من همش از دانشگاه فراری بودم میدونی چون به هدفم نرسیده بودم اصلا ارتباط برقرار نمیکردم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری تو روابط اجتماعی چطوریه؟ البته من همش از دانشگاه فراری بودم میدونی چون به هدفم نرسیده بودم ...

من دانشگاه دو تا دوست صمیمی داشتم

که سر یک دو تا قضیه قطع ارتباط کردیم

دیگه ازون موقع هم رفیقی پیدا نکردم🙃

کل ترم پیش تنها بودم

همونا باهم بیرونم میرفتیم و اینا الان واقعا دوستی ندارم حتی یدونه🙃

عاشقم❤️

من دانشگاه دو تا دوست صمیمی داشتمکه سر یک دو تا قضیه قطع ارتباط کردیمدیگه ازون موقع هم رفیقی پیدا نک ...

ترم چندی؟ منم دوست معمولی دارم ولی صمیمی نه چیکار کردن مگه؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ترم پنجماره هیچی بی معرفت بودن سر چرت پرت خراب شدمعمولیشم ندارم باز خوبه

میشه تعریف کنی؟ خیلی حرص میخورم که چرا دوست صمیمی ندارم وبعضیا رو دیدم میگن ضربه خوردیم از دوستامون و... 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

میشه تعریف کنی؟ خیلی حرص میخورم که چرا دوست صمیمی ندارم وبعضیا رو دیدم میگن ضربه خوردیم از دوستامون ...

طولانیه بیشتر سر امتحانای پایان ترم هیچی بهم نرسوندن منم ناراحت شدم بهش گفتم اره اینجور 

دیگه اصلا یه زتگ و پیام نداد بعدش عذرخاهی کنه

قبلشم سر رفتار دوست پسزش باهاشون بیرون رفتم

پسزه اول تا اخر میخاس منو دک کنه گه به کصافط کاریشون برسن منم خیلی ناراحت شدم

عاشقم❤️

طولانیه بیشتر سر امتحانای پایان ترم هیچی بهم نرسوندن منم ناراحت شدم بهش گفتم اره اینجور دیگه اصلا یه ...

هووف منم حس میکنم اکثرا دوستیاشون فیکه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

به پروفایلت نمیخوره اهل جمعهای مختلط باشی میخوره که بی حاشیه بودن رو بیشتر دوس داشته باشی 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چرا هست روانشناسی اصلا نمیدونم چجوری میرن تو این اکیپا اصلا من تو دخترونه هم نیستم

میدونم چی میگی

به نظرم همین جوری هم بهتره زندگی سالم تر به جاش چندتا دوست خوب برا خودت پیدا کن که جای اونا رو پر کنن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
به پروفایلت نمیخوره اهل جمعهای مختلط باشی میخوره که بی حاشیه بودن رو بیشتر دوس داشته باشی

نه هیچوقت خیلی تو حاشیه نبودم حتی تو مدرسه هم همیشه با یکی دونفر بودم ولی الان دلم میخواد باشم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نه هیچوقت خیلی تو حاشیه نبودم حتی تو مدرسه هم همیشه با یکی دونفر بودم ولی الان دلم میخواد باشم

ای بابا 😁 هیجان جوونیه بعدا پشیمون میشی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

میدونم چی میگیبه نظرم همین جوری هم بهتره زندگی سالم تر به جاش چندتا دوست خوب برا خودت پیدا کن که جای ...

نمیدونم چرا انقدر برام مهم شده تا قبلش خیلی اینجوری نبودم اما الان حس میکنم دلم میخواد تموم سه چهار سال پشت کنکور بودنمو جبران کنم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

2790
2778
2791
2779
2792