2777
2789
عنوان

خانوما بیشتر چه مدل لباسایی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
من تو تابستون معمولا کفتان جنس خنک میپوشم گشاد و بلند زیر زانو و فقط پول پارچه میدم مادرم برام میدوز ...

عالی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب لاغرانمیاد. دامن برای هرجا نمیشه پوشید ،مهمانی خوبهدامن شلواری میپوشم واسه الان

کجا ها نمیشه

اون روز دختره مطب دکتر پوشیده بود 

من منتظرم قشنگ جا بیفته بعد بپوشم🥶

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

با اجازه استارتر. منظورم از پیراهن کوتاه این مدلیه

اختیارداری عزیزم خوشحال میشم اتفاقا

این مدلی که گذاشتی هم به توپر میاد هم لاغر اتفاقا مدلش هم ریز نقش ولاغره نکتش اینه که شکم نباید داشته باشی برا این مدل استایل

کجا ها نمیشه اون روز دختره مطب دکتر پوشیده بود من منتظرم قشنگ جا بیفته بعد بپوشم🥶

دقت کردی چقدر مد شد دامن؟از این بابت مسرورم البته بیرون نمیپوشم شوهرم فکر نکنم بذاره اون دوره که شلوار مد بود ودامن پیرزنی دوره بدی بود بچگی عاشق دامن بودم مامانم میگف چاقی بهت نمیاد البته هنوزم چاقم وشاید الانم بهم نیاد

دقت کردی چقدر مد شد دامن؟از این بابت مسرورم البته بیرون نمیپوشم شوهرم فکر نکنم بذاره اون دوره که شلو ...

راست میگی واقعا فرهنگ قشنگی نبود 

ولی من الان یه مامان دیدم تازه زایمان کرده بود دامن کراب خیلی خوب میشه منتها تنگ نباید باشه یه سایز بزرگتر بگیر تا بهت بیاد بعضی فروشنده ها مقاومت میکنن سایز بزرگتر بدن اگه مرد باشن مخصوصا انگار میخواد بگه من میفهمم😐😂

راست میگی واقعا فرهنگ قشنگی نبود ولی من الان یه مامان دیدم تازه زایمان کرده بود دامن کراب خیلی خوب م ...

متوجه نشدم چی رو میفهمه فروشنده؟

میشه عکس بدی از کراپ دامنی که به نظرت به چاق ها میاد من شکمم واقعا رو مخ هس

دقت کردی چقدر مد شد دامن؟از این بابت مسرورم البته بیرون نمیپوشم شوهرم فکر نکنم بذاره اون دوره که شلو ...

درسته.‌خوشگله بنظرم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من استایل کلاسیک دارم و فصل به فصل لباس میخرم مگه اینکه لباسی ببینم خیلی شیفته اون بشم چون خیلی سخت پسندم 

خب همه چی گرونه یه کت فقط ۳ تومن هستش رقم بالایی میشه 

البته خودم کار میکنم و خودم مالمو آتیش میزنم 🫠😂

دعا کنید برام🩷 

تو خونه لباس عادي. بلوز و شلوار. 

گل گلي😂

ست

ولي خب پوشيده. استين كوتاه تهش با شلوارك پايين زانو. 

چون بابام هميشه خونست باز نميپوشم 

بيرون هم عبا. 

واسه عروسي و اينا هم عباي مجلسي. زيرشم لباس شيك. حالا يا ماكسي. يا مخور. هرچي كه شيك باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

متوجه نشدم چی رو میفهمه فروشنده؟میشه عکس بدی از کراپ دامنی که به نظرت به چاق ها میاد من شکمم واقعا ر ...

میگم اگه سایز بزرگتر ندادن ناراحت نشو خودم یه بار میگفتم مرده سر لج افتاد اصلا نداد تن بزنم

کلا الان لباسا برای پوشوندن شکم عالی هستن مثلا شومیزهای ازاد  میتونی کراپشو یه کم بلندتر و جلو بسته بگیری 

2790
2778
2791
2779
2792