2777
2789
عنوان

خانوما بیشتر چه مدل لباسایی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست

دست گذاشتی رو نقطه ضعفم من عاشق لباس کیف و کفشم 

بعد شما هم اینجوری هستید که یک لباس نهایت فقط دو سه بار میتونید بپوشید ؟؟؟منظورم لباس های روزه که سر کار بیرون میپوشید؟ 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مجردم خونه بیشتر تاپ و شلوار هودی تیشرت کراپ ولی رنگی رنگی و طرح و مدل دار بیرونم ساده میپوشم و ...

قیمتی هم چیزی که عرفه بیشتر پرداخت نمیکنم چون کارای خاصی نمیخرم هر وقتم لازم داشته باشم لباس میخرم یه سال مثلن هیچی نمیخرم یه سال ۲۰ ملیون البته من بیرون و مهمونی زیاد نمیرم در حد خرید و کاری داشته باشم و اینا 

چون مجردم خونه بیشتر تاپ و شلوار هودی تیشرت کراپ ولی رنگی رنگی و طرح و مدل دار بیرونم ساده میپوشم و ...

بابا متاهل هاهم همینو میپوشن جلو بچه ها که نمیشه لباس خواب پوشید😂😂🤦🏻‍♀️

خونه بیشتر سرافون کوتاه و تونیک بیرون متنوع از یه پیس تاااااکفتان ساحلیشومیز سرافونکت دامنکراپ دامنچ ...

عالی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

معمولاً عیدنوروز یه دست لباس شیک و گرون میخرم واسه بیرون.

بقیه وقتا ماهی چند دست لباس هم تو خونه هم بیرون میخرم که تنوع داشته باشه ، ولی از تاناکورا فروشیای چهارراه رسولی میخرم که خیلی گرون برام نیفته.

هم تو خونه هم بیرون

من تو تابستون معمولا کفتان جنس خنک میپوشم گشاد و بلند زیر زانو و فقط پول پارچه میدم مادرم برام میدوزه امسال فقط عید یه پیراهن و جلیقه برای مهمونی دوختم و یه شومیز مانتویی

تو خونه هم معمولا تیشرت شلوار، تاب شلوارک، نیم تنه میپوشم

ولی قصد دارم برم پارچه بگیرم دامن و پیراهن نخی بدوزم برای خونه

زمستون هم متفرقه هودی، پافر، کاپشن، بارونی، تدی، پالتو