2777
2789
عنوان

فک کنم هیچوقت دیگه پریود نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 80 پست
مثلا سه سال پیش میشدمدیگه تایمش رفته به باد فنااصن یادم نمیاد کی بود😂😂بدنم کلا یادش رفته من دخترم ...

ب نظرم هنو سیکلت رو تایم نیوفتاده اصلا نگران نباش اگر داروهای شیمیایی جواب نداده رژیم غذایی و اینا رو امتحان کن با همونایی ک بهت گفتم

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

Mezaje_Zendegi20@تجربه ها رو بخون

بخدا من انقد حال روحیم خرابه که این چیزا به دردم نمیخوره

خدارو قبول دارم ولی خیلی ارتباط موثری ندارم 

این چیزا دیگه به درد من نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم داریم ممنونم تست میکنم ببینم میشه یا نه

با یه بار جواب نمیده ۴۰ شب باید این کارو بکنی بر اساس عقربه ساعت یواش ماساژ میدی تا ۵ دقیقه قشنگ ک متوجه شدی زیر دستت گرم شد دیگ ولش کن

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بخدا من انقد حال روحیم خرابه که این چیزا به دردم نمیخورهخدارو قبول دارم ولی خیلی ارتباط موثری ندارم ...

بابا معنوی هات جدا این طبی هست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مطمئنی ورزش خوب نیست؟ورزش سنگین اره خوب نیست ولی باید بدنت تحرک رو داشته باشهشاید زمان میبرهبپرس دمن ...

من ورزش زیاد میکنم

رازیانه اینام خوردم اصن فایده نداره دیگه کار من ازین کارا گذشته

اره الان میگین ولی خیلی بدهدر اینده نه بچه ای نه چیزیتازه صورتمپ پر جوشهبدنمم مریضه بخدا اصن خوب نیس ...

عزیزم نمیدونم مشکل اولی که گفتی چی بود ولی کلا هم توی کتاب خوندم هم روایت اهل بیت علیهم السلام هست، هم از یک نفر که تجربه داشت شنیدم

مشکلات پریودی با حنا به سر گذاشتن خوب میشه

فکر کنم عرق رازیانه هم خوب باشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اخه من وقتی ۱۳ سالم شد یکی دوبار شدم ب

ببین هورمونی دیگه باید دو سال متوالی پریود بشی و نظم داشته باشه که بگن کامل شده مراحل.  من دکتر رفته بودم بهم دقیقا گفتن دو سال بعد از تثبیت که میشه همین . اون دوباری که شدی یه خونریزی ناگهانی بوده هنوز پریود شروع نشده نگران نباش