چون داشتن یک موجود پاک و معصوم که واقعی ترین نوع عشق رو به شما میده که تجربه کنید ، بزرگترین نعمته 🥹😍
اونقدر این حس عمیق و واقعیه که وقتی بچتون رو که خوابیده میزارید توی رختخوابش اون سریعا دستاشو دور گردنت حلقه میکنه😍😍😍اون لحظه اونقدر حس خوبی داره که حس میکنی قلبت میخواد از تو سینه در بیاد و بچتون رو بکشه تو خودش🥹🥹🥹😍😍😍
وقتی خوابیده میذارمش تو تخت که بدو بدو برم کارای خونه رو انجام بدم و اصلا دلم نمیخواد دستشو دور گردن ...
کار خونه همیشه هست ولی بچت به سرعت بزرگ میشه ، من باور نمیکنم که الان پسرم ۴ سالشه عین برق و باد گذشت با تمام اینکه من خیلی بغلش کردم همش فکر میکنم از کوچولو بودنش لذت نبردم
من حتی یک دستی هم کار میکردم تا هم به کارام برسم هم از کوچولو بودنش لذت ببرم اما بازم میگم لذت نبردم ازش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امثال شما بخاطر خودخواهی و لذت خودتون بچه دارمیشبن انگار بچه ی عروسکه که گوگولیه بچه آینده میخواد پدر مادر تحصیل کرده میخواد پول میخواد پدر مادری با روان سالم میخواد پدر مادری که بلد باشن چطور یک بچه رو بدون تروما بزرگ کنن ن پدرمادری که بچه رو ی عروسک ببینه برای رفع خواسته های خودش
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚