2777
2789
عنوان

مادر بشید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 97 پست
وقتی خوابیده میذارمش تو تخت که بدو بدو برم کارای خونه رو انجام بدم و اصلا دلم نمیخواد دستشو دور گردن ...

کار خونه همیشه هست ولی بچت به سرعت بزرگ میشه ، من باور نمیکنم که الان پسرم ۴ سالشه عین برق و باد گذشت با تمام اینکه من خیلی بغلش کردم همش فکر میکنم از کوچولو بودنش لذت نبردم 

من حتی یک دستی هم کار میکردم تا هم به کارام برسم هم از کوچولو بودنش لذت ببرم اما بازم میگم لذت نبردم ازش

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

اما من میگم وقتی مادر بشین که شرایطتتون از هر نظر خوب باشه.

بچه که عروسک و اسباب بازی نیست ، اینا هم بار اولش قشنگه .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد تولد سختی ها چندین برابر هستن اما عشقی که بینتون به وجود میاد و با بزرگتر شدنش بزرگ و بزرگتر میش ...

امیدوارم فقط الان نمیدونم چرا هنوز حسی ایجاد نشده بینمون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ولشون کن دردهای بقیه رو نکشیدن فقط بلدن حرف برنن لب دهنن اگه خودشون بودن بقیه رو پاره می کردن تو حسا ...

دقیقا مثلا الان فاز روشنفکری گرفته...دلنوشته هه

نوشته مادرشید ..باشه چشم انگار دست اینه

بخدا اعصابم خورد شد

بعد میگه دنبال ایرادی و بهانه ..من لصلا حوصله و توان  ندارم ک بهانه گیر بشم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من یک سال و نیمه ازدواج کردم بعل مادر یزرگ خودم برگشت گفت نازایی ارزش نداری بچت نمیشه 

18 سالمه همش 15 هم نامزد کردم اصلا روانمو بهم زیخته چند روزه هعی به خوددم میگم نکنه نشم برم ازمایش بدم 

من دوتا دارم واقعا برای من تابحال حسی قشنگ تر از مادر شدن نبوده بهترین حس دنیاست انشاالله خدا به تموم منتظرا آرزو مندا بچه سالم و صالح بده

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

آخی چه خوب تعریف کردی حس مادری قشنگترین حسه ولی خب آمادگی میخواد با اینکه شیرینه اما سختم هست مهترین ...

آره دقیقا ، نخواستم حس تاپیک رو خراب کنم ، ولی واقعا سختی داره مادر شدن ...

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

چرا به آدم میپری؟ ناراحتی از تاپیک بزن بیرون دید مثبت تاپیک رو نمیگیری چرا

خودت میپری و هیچ درک شعور نداری

درست صحبت کن بی ادب

تاپیک عمومی فهمیدی..

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

امثال شما بخاطر خودخواهی و لذت خودتون بچه دار‌میشبن انگار بچه ی عروسکه که گوگولیه بچه آینده میخواد پدر مادر تحصیل کرده میخواد پول میخواد پدر مادری با روان سالم میخواد پدر مادری که بلد باشن چطور یک بچه رو بدون تروما بزرگ کنن ن پدرمادری که بچه رو ی عروسک ببینه برای رفع خواسته های خودش

خب شاید یکی نتونه مادرشه با تاپیک دلشو میشکنی

والا بعدم جیغ جیغ و مریضیش و بدادایی و....

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

همش زایدن هنر نیست خیلی پدر مادرا نفرین بچه دنبالشون

حالا این وسط؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…