2821
2789
عنوان

درآمد

206 بازدید | 22 پست

امسال کلاس یازدهم هستم دوس دارم درآمد داشته باشم یا حداقل یه مهارتی رو یاد بگیرم که بتونم چندسال دیگ باهاش ب درآمد برسم شاید بگین درس بخونم و... درسم رو هم میخونم ولی الان واقعا شرایط جوریه ک من خودم شخصا از اینکه از خانوادم پول بخوام خجالت میکشم دوس دارم دستم ت جیب خودم باشه هر چند کم

واقعا اونقدر فک کردم این روزا برا درآمد داشتن و راهی پیدا نکردم که واقعا حس میکنم افسردگی گرفتم اعتماد به نفسم هم کلا رفته

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲🌹

همسن و سال خودتم یه بارم کسب و کار راه انداختم

ولی نظرم اینه الان عجله نکن الان سن سرمایه گذاری رو خودته

اولویتتو بذار برای درست یه دانشگاه و رشته درست حسابی

وقت کردی یه مهارت جانبی هم یاد بگیر با توجه به استعدادت برای چند سال دیگت

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برید دوره تکنسین داروخانه یا کمک دندانپزشک

به فکرش بودم ولی میگن که ارزشش و ندارع هم درآمد پایین و خیلی هم کار میکشن

رشتم حسابداری هست میخواستم کاری پیدا کنم یا کلاسی برم که به رشتم هم مرتبط باشه

نمیدونم چیکار کنم 🥲

برید دوره تکنسین داروخانه یا کمک دندانپزشک

کجا بخونیم؟کدوم موسسه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
همسن و سال خودتم یه بارم کسب و کار راه انداختم ولی نظرم اینه الان عجله نکن الان سن سرمایه گذاری رو خ ...

مشکل اینه که من حتی نمیدونم به چی علاقه دارم یا استعدادم چیه اصلا چ مهارتی یاد بگیرم هیچی نمیدونم حتی نمیدونم به رشته ای که انتخاب کردم علاقه دارم یا نه رشتم حسابداریه🥲

میتونم بپرسم چ کاری راه انداختی عزیزم ؟

مشکل اینه که من حتی نمیدونم به چی علاقه دارم یا استعدادم چیه اصلا چ مهارتی یاد بگیرم هیچی نمیدونم حت ...

حسابداری که خوبه تو همین رشته خودت خیلی جای پیشرفت داری می تونی کلی آموزش و دوره ببینی

من طراح سایت بودم و زدم تو کار دیجیتال مارکتینگ برند دیجیتال زدم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

حسابداری که خوبه تو همین رشته خودت خیلی جای پیشرفت داری می تونی کلی آموزش و دوره ببینی من طراح سایت ...

آخه الان چیکار میتونم بکنم با رشته حسابداری ؟

دوس داشتم رشتم کامپیوتر بود یا حداقل کاری بلد بودم حداقل میتونستم یه کاری انجام بدم

کلا هیچ راهی ب ذهنم نمیاد برا پیشرفت برا مهارت یاد گرفتن تا حدی تحت فشارم که دوس دارم بمیرم و از این فکر و خیال راحت بشم 🥲💔

منم یه زمان هم دوره مجازی خریدم برا فعالیت ت فضای مجازی و اینا ولی نتونستم کاری شروع کنم 🥲

آخه الان چیکار میتونم بکنم با رشته حسابداری ؟دوس داشتم رشتم کامپیوتر بود یا حداقل کاری بلد بودم حداق ...

من اتفاقا اول رفتم هنرستان کامپیوتر

باورت میشه کلا دو روز اونجا بودم😂

فرار کردم فرااار

فورا تغییر رشته دادم رفتم ریاضی

ببین با یه مشاور خوب حرف بزن

نهایت اگه راضی نیستی از رشتت دلت می خواد کار دیگه ای کنی همینجوری الکی درساتو پاس کن در کنارش به یه چیز دیگه مشغول شو یا کنکور یه چیز دیگه بده

کتاب انسان در جستجوی معنا رو بخون درمورد نظریه لوگو تراپی فرانکل مطالعه کن و فرآیند فردیت یابی یونگ

فکر کنم کمکت کنه