2777
2789
عنوان

مادر بشید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 97 پست
ولشون کن دردهای بقیه رو نکشیدن فقط بلدن حرف برنن لب دهنن اگه خودشون بودن بقیه رو پاره می کردن تو حسا ...

اگه منظورت منم 

من خودم دوسال نازایی داشتم و تنبلی تخمدان دکتر رفتم تا باردار شدم 

خداشاهده حتی یکبارم حسرته کسی ک بچه داره رو نخوردم از اینجور تاپیکا لذت میبردم کسی ک مادر شده خوشحاله کیف میکردم 

قرار نیست چون ادم خودش چیزی و نداره و بقیه دارن آه بکشه ک

یا بگه وای من دلم میشکنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
تاپیکت دید مثبتی نداره تو سایتی ک زن نابارور و نتظر و دلشکسته زیاد داره.یجوری میگه مادر بشید انگار خ ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من خودم ناباروری دارم الان🥴

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حرف این خانون دلشکستنه و حرفای شما ناز و نوازش؟ یه نگاه به حرف زدنت بنداز عزیزم اینهمه کوفتن نی ...

خانم محمدی بزرگوار من ن توهین کردم ن حرف بدی زدم 

حرف من نیست درست تاپیک بخون متوجه میشی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم خدا حفظ کنه برات . واقعا در کنار سختی مادر بودن که گاهی آدم دلش میخواد کمد دیواری باشه و مادر ...

مادر دختر شدن چه جوریه مگه فرقی داره اخه من پسر دارم اینطوری وسوسه میشم یه دخترم بیارم😂

ولی من دوست ندارم بچه دار بشم یا بشم دوست دارم حداقل بعد 7.8 سال بشم خدا کنه درگیر بارداری ناخواسته ...

هرکسی نظری داره❤️🌸 من زود بچه دار شدم‌ پشیمون هم بودم اتفاقا ، همش میگفتم زندگی نکردم سنم کم بود بچه دار شدم جوونیم رفت فلان شدم بهمان شدم ، دیگه ی شرایطی پیش اومد که بدن من بهمریخت و همسرمم همینطور و من هم درگیر ناباروری شدم هم توان بارداری سالم و راحت رو نداره بدنم ، الان میگم خوب شد همون اول زندگی ک سالم و سرحال بودم بچه آوردم

الان ناباروری داشتنم زیاد رو مخم نیست چون بچه دارم هنوز هم کوچیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من خودم ناباروری دارم الان🥴

حرفت گوش میدم و از تاپیک میرم

چون عادت ب حرص خوردن مجازی ندارم ...

فقط از بعضی تاپیکا و کاربرا ک بدون فهم دهنشون باز میکنن دلم میگیره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
انشاالله دلش بشکنه کسی که قصدش دل شکستنه من نمیگم میخاد با دو خط دل بشکنه ک اصلا حرفاش مهم نیستبا حا ...

اره الان ایشون امر کردن و بقیه گفتن چشم قربان بله قربان همین امشب بچه میارم 

جمع کن بابا 

دنبال گیر دادن نباش 

یکم از خوشیه بقیه لذت ببر نمیتونی ببینی طرف با بچش خوشه خب خیلی راحت از تاپیک برو اذیت نشی گلم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چقدر نظرات عجیبه. خب بنده خدا اومده از حال خوب دلش از عشق به بچش بگه و این حسشو به اشتراک بزاره، چرا انقدر میزنید تو ذوقش

اینستا رو نمیبینید کلیپایی که با بچه هاشون میزارن، چ میدونم سیسمونی و جشن فلان و اینا فقط به همین دو خط نوشته گیر دادین؟ بابا یکم آروم تر باشین باهم به ولله که چیزی نمیشه

الهی خدا به همه اونایی که آرزو دارن مادر بشن یه بچه سالم و خوشگل بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یعنی بعضی ها دلشون میخواد فقط حرف بزنن اصلا فکر نمیکنن.یاد گرفته یه حرفایی رو فقط طوطی وار بگن.همیشه هم میخوان ناله کنن.  برعکس هرکسی که تا الان خدا بهش نی نی نداده وقتی اینارو بشنوه از ته دلش دعا میکنه. شاید دلش بشکنه خالصانه تر دعا کنه. من خودم وقتی بچه دار شدم که نی نی دوستمو دیدم با اولین نگاه بدون اینکه حسرت بخورم یا حسودیم بشه فقط از ذوقم با تمام وجودم از خدا نی نی خواستمو بهم داد. وقتی می بینید طرف با ذوق مطلبی رو مینویسه شما هم مابین خوشی های اون دعا کنید. 

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

عزیزم خدا برات حفظش کنه

من اینقدر دوسش دارم که میترسم با اومدنش توی این دنیا آسیب ببینه،غصه بخوره،دلش بشکنه برای همین میترسم که یه روزی به دنیا بیارمش

امیدوارم خدا نصیب هرکس که دوست داره بکنه

و درضمن اصلا تاپیک تون به نظرم مشکلی نداره

انقدر به جای تعریف از داشته هامون از نداشته هامون گفتیم که حالمون خوب نیست و حتی نمی‌تونیم یه دید مثبت و منطقی به یک دلنوشته داشته باشیم❤️

و وقتی زبون باز میکنه روزی ۲۰ بار میگه مامان خیلی دوستت دارمیا اولویتش فقط تویی تو نباشی استرس میگیر ...

آره دقیقا🥺🥺🥺😍😍😍😍 پسر منم خیلی بهم ابراز احساسات و علاقه می‌کنه😍😍😍خیلی حس خوبی داره خودِ زندگیه اصن 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗