2777
2789
عنوان

مادر بشید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 97 پست
اره الان ایشون امر کردن و بقیه گفتن چشم قربان بله قربان همین امشب بچه میارم جمع کن بابا دنبال گیر دا ...

بی ادب 

تو خودت جمع کن 

هرچی مودبانه جواب میدی بازم بی ادبن.

ازم ریپلای نکن خوشم نمیاد همکلامت بشم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
انشاالله دلش بشکنه کسی که قصدش دل شکستنه من نمیگم میخاد با دو خط دل بشکنه ک اصلا حرفاش مهم نیستبا حا ...

چرا باید این سایت پر از تاپیک خیانت و کتک خوردن و سقط و حوادث و خاطرات تلخ باشه !

مهربون ، شما استارتر رو متهم میکنید به دل شکستن اما دارید دل میشکنید!  کاربری رو متهم کردید به قضاوت!اما خودتون دارید قضاوت میکنید ! درک میکنم خیلی ها با دیدن داشته های دیگران ممکنه ناکامی ها،از دست دادن ها،نداشته هاشون و آرزوهاشون بهشون یادآوری بشه اما بیایین کمی خوشبین تر باشیم🌷  همیشه ابراز شادی ادم ها از داشته هاشون برای پز دادن و فخر فروشی نیست ، خیلی وقت ها قصدشون از به نمایش گذاشتن شادی و خوشی هاشون اینه که یه حس و حال خوب رو با دیگران به اشتراک بذارند

من شما رو درک میکنم🌷 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه شدید دوست دارم هی عکس لباس و سرویس غذا خوری بچه میبینم🥺 میگم گوگولی

عزیزم انشاالله سر موقعش با بهترین شخص ازدواج کنی و خدا بهت بچه بده😍

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

خیلی موضع گرفتی عزیزمن

چ موضعی بابا هرچی مودبانه جواب میدم بعضی کاربرا اتیش ادم تند میکنن .

امیدوارم ی روزی با همچین کاربرای تو یک مسله دیگه مواجه بشید میبینید تو سایت موضع گرفتن معنی نداره

روز خوش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ادم هایی مثل شما از هر تاپیکی ایراد میگیرن دلنوشته بوده دوست داشته به اشتراک بزاره کسی ک دلش میشکنه ...

ممنونم که درک میکنید♥️❤️😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

چرا باید این سایت پر از تاپیک خیانت و کتک خوردن و سقط و حوادث و خاطرات تلخ باشه !مهربون ، شما استارت ...

بخدا اگر درک کنی مهربون.

من از تاپیک شما فقط انرژی مثبت گرفتممممم 😍

ن حالت دستوری بود ن پز دادن و ن خودخواهی

من هنوز مادر نشدم ولی حتی فکرشم میکنم بچه ای از وجود من و همسرم ک عاشقانه دوسش دارم قراره داشته باشم پر از انگیزه و حال خوب میشم🫠

نی نی سایت چقد جای عقب افتاده ای هست ازدواج و فرزند آوردن که حیوانات هم انجام میدن افتخار خیلی خیلی بزرگی محسوب میشه نه علمی نه دانشی نه هنری نه مهارتی نه درسی نه دانشگاه درست حسابی 

افسوس خوردم به حال خودم که بعضی وقتا میام توی این سایت

خیلی اوضاعش خرابه 

منم از وقتی باردارشدم احساس میکنم خیلی دل نازک تر و روحیه ام لطیف تر شدهی سری کینه تو دلم داشتم انگا ...

عزیزدلم ، زن تو بارداری عین نوزاد پاک و معصوم میشه♥️❤️😍 حتی بوی نی نی میگیره آدم وقتی بارداره 

انشاالله بعد زایمان متوجه میشی عشق مادر و فرزند چه بهایی دارع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

بی ادب تو خودت جمع کن هرچی مودبانه جواب میدی بازم بی ادبن.ازم ریپلای نکن خوشم نمیاد همکلامت بشم.

یعنی قشنگ حال همه رو گرفتی

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…