چون داشتن یک موجود پاک و معصوم که واقعی ترین نوع عشق رو به شما میده که تجربه کنید ، بزرگترین نعمته 🥹😍
اونقدر این حس عمیق و واقعیه که وقتی بچتون رو که خوابیده میزارید توی رختخوابش اون سریعا دستاشو دور گردنت حلقه میکنه😍😍😍اون لحظه اونقدر حس خوبی داره که حس میکنی قلبت میخواد از تو سینه در بیاد و بچتون رو بکشه تو خودش🥹🥹🥹😍😍😍
انشاالله دلش بشکنه کسی که قصدش دل شکستنه من نمیگم میخاد با دو خط دل بشکنه ک اصلا حرفاش مهم نیستبا حا ...
چرا باید این سایت پر از تاپیک خیانت و کتک خوردن و سقط و حوادث و خاطرات تلخ باشه !
مهربون ، شما استارتر رو متهم میکنید به دل شکستن اما دارید دل میشکنید! کاربری رو متهم کردید به قضاوت!اما خودتون دارید قضاوت میکنید ! درک میکنم خیلی ها با دیدن داشته های دیگران ممکنه ناکامی ها،از دست دادن ها،نداشته هاشون و آرزوهاشون بهشون یادآوری بشه اما بیایین کمی خوشبین تر باشیم🌷 همیشه ابراز شادی ادم ها از داشته هاشون برای پز دادن و فخر فروشی نیست ، خیلی وقت ها قصدشون از به نمایش گذاشتن شادی و خوشی هاشون اینه که یه حس و حال خوب رو با دیگران به اشتراک بذارند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی سایت چقد جای عقب افتاده ای هست ازدواج و فرزند آوردن که حیوانات هم انجام میدن افتخار خیلی خیلی بزرگی محسوب میشه نه علمی نه دانشی نه هنری نه مهارتی نه درسی نه دانشگاه درست حسابی
افسوس خوردم به حال خودم که بعضی وقتا میام توی این سایت