2777
2789
عنوان

حالا فهمیدم چه آدم هایی حسودن

171 بازدید | 10 پست

بنظر من کسایی به بقیه حسادت میکنه که در وجود خودشون یه کمالی باشه و ترس از دست دادن اون کمال با پیشرفت بقیه رو داشته باشه

آدم هایی که زیاد از حد نسبت به شما پایین ترند حتی حوصله فکر کردن به شما رو ندارند اما آدمی که شبیه شماست حالا کم یا زیاد توی یه چیزایی باهاتون تفاوت داره حسادت داره

من خودم به شخصه خیلی برام سخته که منی که خدا بهم بهترین قیاقه رو داده و بهترین همسر بهترین زندگی ،خیلی امتیازات که اون ندارع مثل دانشگاه ،معنویت داده از همه مهم تر نزدیکی به خدا رو خود خدا بهم داده یه شاهد از غیب مثل دختر همسایمون از راه برسه پز ثروت و زندگیشو بهم بده در صورتی که خودم بهترین حال رو دارم به شخصه برام سخته به شخصه واقعاً برام سخته

گاهی میگم اونم بنده خداست اونم به خدا نزدیکه اونم یه انسانه اما ازش بدم میاد از یه موجود ۱۹ ساله بی سواد که ازدواج کرده و باردار شده از اعتماد به نفسش بدم میاد حالم خراب میشه از بس مغرور و پز میده

من خودم ۲۰ سالمه

🤍🖤تو باب حاجاتی حسین،منه خیالاتی حسین🖤🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت هم یکی از هیجانات انسانی هست مثل بقیه هیجانات مثل تنفر خشم شادی عشق و طبیعیه یه وقتایی به کسی حسادت کنیم و همه ادما هم یه جاهایی حسادت کردن مهم اینه بشناسیمش و بتونیم کنترلش کنیم

تو هم یه آدم بی شخصیتی عزیزم من که چیزی نگفتم

وا خب تاپیک زدی منم با توجه به گفته های خودت نظرمو گفتم.الان میومدم تعریف میکردم ازت با شخصیت بودم؟😂

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴