2777
2789
عنوان

مادر بشید❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 97 پست
ادم هایی مثل شما از هر تاپیکی ایراد میگیرن دلنوشته بوده دوست داشته به اشتراک بزاره کسی ک دلش میشکنه ...

اتفاقا شاید من تو سایت ندیده باشی اصلا اهل حاشیه و ایراد نیستم وگرنه اینقد دووم نمیوردم..قضاوت نکن ..

دلنوشته دستوری ندیده بودیم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اونم میاد🥳منم مجردی لل‌ه تمام بچه ها بودم انقد ک عاشق بچه بودمشوهرمم همینطور بخاطر همین زود بچه دا ...

بچت سنش کمه نه؟ مشخصه😂😂 نرسه زمانی ک میخوای‌ پسربچت دو ساعت بیهوش بشه ک تو فقط صداااااااااااشو نشنوی

parasoo1989@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید یکی نتونه مادرشه با تاپیک دلشو میشکنی

یک عالمه مجرد هم هستن که هیچ انگیزه ای برای مادرشدن ندارن نمیدونن چرا واقعا خیلیا این همه درد رو به جون میخرن که مادر بشن و تاپیکش برای اونا خوبه

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

عزیزم خدا حفظ کنه برات . واقعا در کنار سختی مادر بودن که گاهی آدم دلش میخواد کمد دیواری باشه و مادر ...

ممنونم عزیزم برای شما هم همینطور ، خدا دامن همه رو سبز کنه تا بتونن این حس رو تجربه کنن❤️

بچه من پسره ، من خیلی دختر دوست بودم ولی خدا بهم پسر داد الان انقدی ک عاشقشم دلم میخواد ازش چندتا داشته باشم🤦🏻‍♀️🫠😍

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

الان چرا برا دیگران نسخه میپیچیانگار مادر شدن یک کاریه ک دست خود ادمهتو مادرشدی کافیه ب دیگران امر ن ...

الان حرف این خانون دلشکستنه و حرفای شما ناز و نوازش؟ یه نگاه به حرف زدنت بنداز عزیزم اینهمه کوفتن نیازه واقعا؟؟؟

الحمدلله رب العالمین 
ممنونم عزیزم برای شما هم همینطور ، خدا دامن همه رو سبز کنه تا بتونن این حس رو تجربه کنن❤️بچه من پسره ...

ای جانم پسرم خیلی خوووبه عزیزم. انشاالله خدا یه دختر نازم بهت میده که لذت جفتشو ببری 

الحمدلله رب العالمین 
ادم هایی مثل شما از هر تاپیکی ایراد میگیرن دلنوشته بوده دوست داشته به اشتراک بزاره کسی ک دلش میشکنه ...

انشاالله دلش بشکنه کسی که قصدش دل شکستنه 

من نمیگم میخاد با دو خط دل بشکنه ک اصلا حرفاش مهم نیست

با حالتی نگه ک انگار ین امر دست ادمه.و ادم خودش ب تنهایی میتونه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اتفاقا شاید من تو سایت ندیده باشی اصلا اهل حاشیه و ایراد نیستم وگرنه اینقد دووم نمیوردم..قضاوت نکن . ...

ولشون کن دردهای بقیه رو نکشیدن فقط بلدن حرف برنن لب دهنن اگه خودشون بودن بقیه رو پاره می کردن تو حسادت

الان چرا برا دیگران نسخه میپیچیانگار مادر شدن یک کاریه ک دست خود ادمهتو مادرشدی کافیه ب دیگران امر ن ...

چرا به آدم میپری؟ ناراحتی از تاپیک بزن بیرون 

دید مثبت تاپیک رو نمیگیری چرا 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

شانس من بچم وقتی بغلش میکنی احساس خفگی میکنه دلش میخواد آزادانه بخوابه حتی پتو رو هم روی خودش تحمل‌ نمیکنه 

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲