چون داشتن یک موجود پاک و معصوم که واقعی ترین نوع عشق رو به شما میده که تجربه کنید ، بزرگترین نعمته 🥹😍
اونقدر این حس عمیق و واقعیه که وقتی بچتون رو که خوابیده میزارید توی رختخوابش اون سریعا دستاشو دور گردنت حلقه میکنه😍😍😍اون لحظه اونقدر حس خوبی داره که حس میکنی قلبت میخواد از تو سینه در بیاد و بچتون رو بکشه تو خودش🥹🥹🥹😍😍😍
و وقتی زبون باز میکنه روزی ۲۰ بار میگه مامان خیلی دوستت دارم
یا اولویتش فقط تویی
تو نباشی استرس میگیره چون نقطه ی امنشی و متقابلا وقتی ک یه لحظه ازت دور شه قلبت تند بزنه
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
تاپیکت دید مثبتی نداره تو سایتی ک زن نابارور و نتظر و دلشکسته زیاد داره.یجوری میگه مادر بشید انگار خ ...
ادم هایی مثل شما از هر تاپیکی ایراد میگیرن
دلنوشته بوده دوست داشته به اشتراک بزاره
کسی ک دلش میشکنه عنوان کاملا مشخصه داخل نشه
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
کآر خونه رو ولش ، اون همیشه اونقد کوچیک نمیمونه که بتونی بهش شیر بدی یا تو بغلت جا بگیره
این فقط یه حرفه با واقعیت فرق داره من شاکر خدا هستم که دو تا گل پسر دارم ولی واقعا مادر بودن سختترین کار دنیاست تازه من همسرمم حامیه وای به حال اونا که تنهان