2777
2789
عنوان

رفتم غسالخانه

79 بازدید | 7 پست

داییم فوت کرده بود رفتم خاله هام برسونم غسالخانه منم رفتم اونجا جنازه رو دیدم ازون روز اصلن حالم خوب نیس حس میکنم داخل بدنم میلرزه انگار بدنم منو ازار میده کلی فکر میاد تو سرم غذا نمیتونم بخورم کارای روزانه نمیتونم انجام بدم ترس کل وجودمو گرفته کلیم نماز خوندم و دعا ولی اصلن بهتر نشدم کسی تجربه داره راهنماییم کنه 🥲🥲

حق داری منم فوبیا مرده هارو دارم😶🫣

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حس بدیه از ذهن آدم پاک نمیشه 

پدرم فوت شده بود رفتم برای آخرین بار ببینمش هنوز که هنوزه چهرش تجسم میشه تو ذهنم الان یکم بهتر شدم تا چن وقت بعد اون موضوع شدید مریض شده بودم بدون اینکه خودم متوجه شم جیغ میکشیدم و .....

دلتنگ ؛)🖤

منم این فکر داشتم هیچ وقت هم نمی‌رفتم مراسم خاکسپاری .چندماه پیش مادرشوهرم فوت کرد غسال خونه رفتم تا ...

شاید

درسته وقتی با ترست مواجه بشی کم کم میخوابه...

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠