2777
2789

دوستان لطفاً درکم کنید من الان حدودا ۱۷ سالمه و اینکه عاشق یه پسر شدم رو کاملا حس میکنم از اون روزی که متوجه شدم دوسش دارم ۱ سال و نیم میگذره ،از بین نمیره ک هیچ هر روز دیدنش حس عجیبی بهم میده ،لعنتی بدجوری به دل میشینه:)......

همیشه اینو میگفتم که نمی‌خوام عاشق شم میخوام درس بخونم و تلاش کنم البته الانم همین کارو میکنم ولی دارم دیوونه میشم🥲 

تو طول این یک سال و نیم بار ها تلاش کردم حواس خودمو پرت کنم ،مثلا یک هفته سعی میکردم بهش فکر نکنم ،ولی وقتی اتفاقی میدیمش می‌فهمیدم هنوز همونقدر مهم و دوست داشتنیه:)❤️‍🩹

خیلی تلخه ....

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ایرادی رو داره تو ذهنت بزرگ کن و مدام با خودت تکرار کن هر موقع اون اومد تو ذهنت 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

هر ایرادی رو داره تو ذهنت بزرگ کن و مدام با خودت تکرار کن هر موقع اون اومد تو ذهنت

اصلا وقتی آدم کسیو میخواد عیباش به چشم نمیاد متوجه منظورم میشید؟

سعی کن زودتر فراموشش کنی از سن من تا سن ۲۰ سالگی که دانشگاه قطعی میشه حالا برو سراغ عشق

من چطوری قبلمو مجبور کنم که یکیو نخواد؟🙂

اصلا وقتی آدم کسیو میخواد عیباش به چشم نمیاد متوجه منظورم میشید؟

اره میگن عشق ادم کور می‌کنه 

برو پیش مشاور 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿