2777
2789

شوهرم درخواست طلاق داده عقدیم 

اون سر مسأله ای لج کرد بعد شرط گذاشت ک بیا سر زندگی خانه مادرم و بدون جشن با ی ساک دستی من اول قبول کردم گفتم شاید نظرشو عوض کنه حداقل خونه ندارع به مراسم خواهر برادری بگیره  بعد بریم سر زندگی می‌گفت اونم نمی‌گیرم گذشت من نرفتم اونم گفت میای تمومه حالا مادرش میگ درخواست طلاق داده  من پیش قاضی چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بهتر جداشی

ببین بدون هیچی میرفتی خونه مادر شوهر سوارت میشدن

نمیدونم به قاضی چی بگی 

الان داداشم و تگ می کنم برات آنلاین شد بهت میگه

@ensanbashim‍ 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو من خونه می‌خوام ی مراسم خوب توقع زیادی ندارم بگو طلاق نمی‌خوام تصمیم تنهایی گرفته اصلا عصبانی نشو خیلی محکم چتروم با قاضی حرف بزن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اونا نمیخوانت جدا شو بریم زندگی ازارت میدن ولی همه اینارو هم بگو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

لطفا تایپک منم سر بزنین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

واقعا داداش خودته یا بش میگی داداش؟

فامیلمونه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو حق حبس دارم.

مهریم رو بده برم باهاش زیر یک سقف

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.