2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم دوست داشت من ورزشکار و نوازنده بشم، ولی خب من ریاضیم خوب بود و مهندس شدم و حالا به انتخاب خودم دارم ورزش میکنم،

دوست داشت مهاجرت کنم، من یه تایمی نمیخواستم ولی الان به تصمیم خودم بدم نمیاد مهاجرت کنم؛

آرزوهای آموخته‌ی اونا نباید باعث عذاب وجدانت بشه، خود مامانمم قبول داره الان که هر کسی راه خودشو داره و نمیشه برای یک شخص دیگری فارغ از نسبت، تکلیف تعیین کرد.

حالا تو مگه چه آرزویی رو برآورده نکردی؟

منم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مادرم دوست داشت من ورزشکار و نوازنده بشم، ولی خب من ریاضیم خوب بود و مهندس شدم و حالا به انتخاب خودم ...

کنکور قبول نشدم دروغ گفتم بهش نمره ها نهایی و ترمیم خوب نبود

آره خودم به چهره مادرم و مخصوصا پدرم نگاه میکنم شرمنده میشم 

از اینکه خدا یه جوری منو زمین زده که نمیتونم به پدرم نگاه کنم 

شیطان من انقدر زمین نزده که خدا زده منو دلم آتیش گرفت تاپیکتو دیدم 😔😔

کنکور قبول نشدم دروغ گفتم بهش نمره ها نهایی و ترمیم خوب نبود

فدای سرت، شاید استعداد تو در چیز دیگری باشه.

روی این مورد کار کن که خدای نکرده ناخواسته باعث همچین غمی توی فرزندت نشی، تو مسئول زندگی خودتی نه آرزوهای دیگران.

کاش پدرمادرا بذارن بچه ها برن دنبال علاقشوناینقد توقع دور از استعداد ازشون نداشته باشنجوونی رو کوفت ...

کلا جامعه از ریشه مشکل داره ننه بابا من بزارن ولی مردم قضاوت میکنن اگر شغل و رشته درست حسابی نرفته باشی