2777
2789
عنوان

خانما پز نیست واقعا یه لحظه بیاین

709 بازدید | 35 پست

من و نامزدم ۹ ماه دیگه عروسیمونه، قرار بود تلاشش رو بکنه برای خونه اگر میشه خونه بخریم واسه عروسیمون حالا اگرررر نشد احاره میکنیم دیگه، بعد دیشب متوجه شدم تو مزایده ماشین یه هایلوکس گرفته قیمتش نزدیک به دو میلیارد 

بهش گفتم الان ماشین برامون ضروری نبود عزیزم خونه مهمتره که گفت اینو با قیمت خوبی خریدم به قول خودش شکار کرده حالا خونه هم شاید خانوادم کمک کردن گرفتیم نشد هم اجاره میکنیم چیزی نمیشه، ولی من همش نگرانم، درسته همین ماشین رو بعد به قیمت بازار بفروشه سود کرده اما قصد فروشش رو نداره درحالیکه من اولویتم خونه بود نگرانم بعدا از خونه و خرج عروسیمون بزنه😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول واسه اونه خودش میدونه چی باهاش بخره اگه خونه ات تامین نشد اونموقع نگران شو

انگار خواهر شوهرش هستی🤭🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نگران نباش کسی ک تونسته ماشین به این قیمت بخره دو سه سال بعد خونه هم میخره نهایت این مدت اجاره میکنی ...

من حرفم این بود خونه بخره جهیزیه ام رو تو خونه خودمون بچینیم، اینکه آدم متناسب با خونه خودش جهاز بخره خیلی فرق میکنه خب چه کاریه، ماشین رو فعلا بیخیال میشد اول خونه میگرفتیم بعد ازدواج ماشین میگرفت