2777
2789
عنوان

خانما پز نیست واقعا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 35 پست
انگار خواهر شوهرش هستی🤭🤣

نه عزیزم من خودم با شوهر قبلیم سر اینکه ماشین خرید ولی خونه نه تو عقد بودیم اون دوران خیلی بحث کرده بودم بعدها به نتیجه رسیدم که بهتره من توقع نداشته باشم اگه کسی بخواد برای منه زن هزینه کنه خونه تهیه کنه برای زندگی باید با اراده و تصمیم خودش برام خونه تهیه کنه و بیاد منت منو بکشه تا قدم سر چشم شوهره بذارم و وارد خونه اش بشم

همین منتهارو نذاشتیم که بهمون به چشم اهن پرست نگاه کردن کلی انگ پول پرستی زدن به ما خانمها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اجاره کن مگه چی میشه کرایه نشین باشی؟اون تواین اوضاع ماشین ب اون قیمت گرفته راحت خونه ام نیخره و ...

ببین من اصلا ادم سخت گیری نیستم که بگم الا و بلا خونه اماده، میگم اگه ادم شرایطش رو داره حیفه بیخودی عقب بندازه خیلی بهتره موقع عروسی خونه از خودمون داشته باشیم وقتی شرایطش هست 

خب اون موقع نگران شم فایده اش چیه

عزیزم طرف ماشین دو میلیاردی خریده چرا نداشته باشه خونه اجاره کنه یا حتی بخره بعد گیریم هم بخره یا اجاره کنه اجاره کنه رهن و پیش به اسم اونه بخره هم باز به اسم اونه این وسط تو نیازی نیست نگران باشی شل کن نذار فکر کنه مادیات برات مهمه یا حسادت میکنی به ماشینش بی خیالش باشی بهتره بخواد زندگی تشکیل بده موظفه خودش برات همه چیز تهیه کنه تا خانمش دراسایش باشه 

اینارو خب قبل از عقد باید هماهنگ میکردی الان عقدین؟

نه عزیزم یه ماه بعد عقدمونه، ما صحبت کردیم در این مورد گفتیم اگر بتونه بخره اگر نشد اجاره ، نمیخواستیم بهش فشار بیاد پشیمون هم نیستم که شاید واقعا توان خرید خونن رو نداشته باشه دم عروسی. ولی خب میگم از خرید ماشین تو این موقعیت هم راضی نبودم. 

نه قصدش فروختنش نیست،میخواد نکه داره برا سفر و خارج تز شهر و اینا

من از ماشین سر درنمیارم سرچ کردم این ماشین خوراکه سفره قیافه اش که اینطوریه معلومه بعد از ازدواج میخواد حسابی باهات سفر بره گند نزن تو خیالاتش باهاش در مورد سفر های زیاد دو نفره صحبت کن ببین ذوق داره یا نه تا متوجه بشی برای سفر دو نفره با تو خریده یا نه 

ول کن وسایل و جهاز و....بعد از ازدواج گشت و گذار و سفرهاب زیاد خیلی مهم تره تا اینکه تو بخوایی تو آشپزخونه ات تو آخرین مدل قابلمه و گاز و فر غذا درست کنی بذاری جلوی فامیل

من از ماشین سر درنمیارم سرچ کردم این ماشین خوراکه سفره قیافه اش که اینطوریه معلومه بعد از ازدواج میخ ...

اون که اره کلا نامزدم خیلی اهل سفره خیلیم تو‌فکر سفر دونفره هست، من میخوام یکم زندگی جمع کن باشم. البته به خودش زیاد چیزی نگفتم فقط در حد مکالمه بود اصلا بحث و اینا نکردیم فقط نگرانیم رو گفتم 

واقعا ماشین ضرورت نداشت سقف بالا سر بهتر تا ماشین که اگرررر خدایی ناکرده اتفاقی بیوفته کلی سرش ضرر هم میکنه. اگر عاقل و باسیاست باشی باهاش حرف بزن خونه بخرید ماشین ارزونتر بهتره اما فردا کلی رهن و اجاره خونس. شغلش چیه؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من میگم بهتره ماشینو بفروشه خونه بخرید

میشه بدون ماشین سر کرد حالا بعدا یه چیز ارزون پرایدی چیزی میگیرید،ولی اجاره بودن اوارگیه

صاحب خونه ها هم رحم ندارن

هر سال گرون تر میشه و هر سال باید بازم وسیله هارو جمع کنید برید جای دیگه

۱۲ماه هم اونقدر زود میاد

عزیزم کاش این ماشینو نخرید که بیوفتید سر زبونا کسی باور نمیکنه خونه ندارید و پول خونس. میگن دروغ میگن تا چشم نخورن.‌

خودتونو سر زبونا نندازید 

بگو بگو زندگی ادمو نابود میکنه 

متاسفانه اکثر مردم کشور اینجور شدن که حتی آب میخای بخوری باید یواشکی بخوری. 

ببین خداشاهد من دوستی دارم وضعشون توووووپ. وزنش دو برابر من. چون خیلیم میخوره. 

من مشکل دارم غذا نمیتونم بخورم. بیشتر اب میخورم. 

مادر دوستم گفت خوووووشبحالت اب میخوری!!!! بچه من آبم نمیتونه بخوره!!! 

خودت ببین ادما چین. 

واقعا ماشین ضرورت نداشت سقف بالا سر بهتر تا ماشین که اگرررر خدایی ناکرده اتفاقی بیوفته کلی سرش ضرر ه ...

تو تاپیک گفتم شغلشو عزیزم یه فذوشگاه قطعات استوک و یدم ماشین های خارجی هم داره حالا فعلا که ماشین رو برنده شده داره پول جور میکنه براش ولی میخوام بهش بگم اگر نزدیک عروسی میشد با فروش این ماشین و یه مبلغ دیگه خونه بگیریم ماشین رو بفروشه اینجوری از خرید و فروش ماشین سود هم کردیم. حالا باهاش صحبت میکنم ببینیم چی میشه نمیخوام مجبورش کنم یا بحث راه بیوفته، فقط میخوام پیشنهاد بدم بهش 

تو تاپیک گفتم شغلشو عزیزم یه فذوشگاه قطعات استوک و یدم ماشین های خارجی هم داره حالا فعلا که ماشین رو ...

خب پس خودشو قرض دار هم میکنه بخاطر ماشین... اره بگو بهش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻