2777
2789
عنوان

خانما پز نیست واقعا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 35 پست
واقعا متوجه نمیشم.... الان ازدواج کردن زندگی مشترک دارنیعنی چی پول برااونه ؟

کامنتهای بعدیم رو بخون متوجه صحبتهام میشی بله زندگی مشترکه 

ولی اینم میدونم اگه ما خانمها خونه با اسم خودمون بود هیچ وقت موقع طلاق نصفشو نمی دادیم با شوهره 

در مورد مالی صحبت میکنم که قبل از ازدواج به دست اومده

مالی که بعد از ازدواج تو زندگی مشترک به دست میاد بحثش جداست ولی باز کامنتهای بعدیمو بخونی میفهمی چرا این حرفو زدم

عزیزم کاش این ماشینو نخرید که بیوفتید سر زبونا کسی باور نمیکنه خونه ندارید و پول خونس. میگن دروغ میگ ...

دقیقا نامزد منم خیلی بیشتر از من به این چیزا معتقده ها! اما خب عشق ماشینه دیگه. قصدشم این نیست از این ماشین تو شهر استفاده کنه میگه برای سفر و طبیعت جایی میریم لازم میشه 

اما خب به هر حال بقیه میفهمن،البته یه چند باری با ماشین باباش اومد دم خونه دنبالم عمو و اینا دیدن(همسایمونن) یعنی در کل خیلی از خانواده ها میشناسنشو در جریان شرایط مالیشون هستن چیز جدیدی نیست براشون. اما پیامتون خیلی خوب بود، به همین زبون میتونم بیشتر باهاش حرف بزنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که اره کلا نامزدم خیلی اهل سفره خیلیم تو‌فکر سفر دونفره هست، من میخوام یکم زندگی جمع کن باشم. ال ...

اگرم جمع کردی سعی کن پنهانی پس انداز کنی بدون عذاب وجدان بدون اینکه به همسرت بگی تجربه نشون داده خانمهایی که پس اندازشونو جمع کردناشونو خرج شوهر و زندگی میکنن همیشه دست خودشون خالی میمونه و سرشون بی کلاه متاسفانه

از سفرهای دو نفره تون لذت ببر

من میگم بهتره ماشینو بفروشه خونه بخریدمیشه بدون ماشین سر کرد حالا بعدا یه چیز ارزون پرایدی چیزی میگی ...

ماشین داره ها، یه ۲۰۶ داره . ولی میگه برا سفر خوب نیست🫠 مامانش هم ادم به فکریه، من همش امید دارم اون یه فکری بکنه مثلا زمینی بفروشه خونه بگیره برامون، واقعا اگر نامزدم یه ذره بیشتر تو فکر خونه باشه میتونستن کاری بکنن اما حس میکنم براش اولویت نداره

دقیقا نامزد منم خیلی بیشتر از من به این چیزا معتقده ها! اما خب عشق ماشینه دیگه. قصدشم این نیست از ای ...

اره عزیزم اگه حتی ثروتمندترین باشید اما جلو مردم همیشه پله به پله برید .‌

نزارید خدای نکرده آه و چشم بیوفته دنبال زندگیتون.‌