2777
2789
عنوان

میشه لطفا بهم کمک کنید دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 56 پست
والا من به شدت مخالفت کردم ۱۶ سالش بود اما خانواده سنتی ترس از دوست پسر پیدا کردن بچه و... منم زورم ...

می ترسیدن دوست پسر نگیره یه وقت؟

الآن نمی ترسن ۱۸ سالگی بیوه شده؟

الآن که چشم و گوشش به خیلی مسائل باز شده و مطلقه ست جامعه فضای خطرناک تریه واسه ش

می بخشید رک میگم خانواده شما و امثالتون سنتی نیستن چیپ و فاقد فرهنگ و شعور اجتماعی هستن

از پدر من سنتی تر نیست خیلی به نماز و روزه و زیارت و حجاب و نداشتن روابط دختر و پسر و.... معتقده

اما اینقدر درک و شعورش می رسید که دختر باید تحصیلکرده باشه دستش تو جیب خودش بره و با آدم درست درمون ازدواج کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره بچه اس نمیتونه زندگی اداره کنه وابسته به مادرش استقلال مالی نداره دنبال رفیق بازی و ماشین بازی ...

شوهر منم دقیقا همین طوره امیدوارم زودتر مشکلش حل بشه چون واقعا طلاق گرفتن سخته

ببین من یه روستایی تو تبریز به اسم تیمورلو سال ۹۸ رفتم دخترا همه ۱۵ اینا شوهر کردنحالا یه سری خونواد ...

بخدا قلبم مچاله میشه این چیزارو می شنوم😔💔 باورم نمیشه یه خانواده دختر دسته گلشو تو ۱۴ سالگی تو دوره نوجوانی مجبور به ازدواج کنه 

مثل اعراب دوره جاهلیت رفتار میکنن با دختراشون😔

بخدا قلبم مچاله میشه این چیزارو می شنوم😔💔 باورم نمیشه یه خانواده دختر دسته گلشو تو ۱۴ سالگی تو دور ...

بخدا من اونوقت ۲۹ سالم بود همه میگفتن. وای بچه نداری

بعد یه دختر نحیف جلوم داشت باهام حرف می‌زد ۲۱ ساله

یه بچه شیرخوار کنارش بود نو دام میگفتم وای ۲۱ سال چجوری یه بچه داره همون لحظه یه بچه کلاس اول اومد صداش کرد مامان

پرهام ریخت

فکر نکن فقیر بودند بخدا وسایل زندگی و رخت و لباس طلاهاشون عالی بود

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
بخدا قلبم مچاله میشه این چیزارو می شنوم😔💔 باورم نمیشه یه خانواده دختر دسته گلشو تو ۱۴ سالگی تو دور ...

واقعا سخته 

الان بابای من میگه اگه نمی تونستی زندگی کنی چرا نگفتی درصورتی که من اصلا راضی نبودم حتی تو دوران عقد خیلی تلاش کردم طلاق بگیرم ولی اجازه ندادن

بخدا من اونوقت ۲۹ سالم بود همه میگفتن. وای بچه نداریبعد یه دختر نحیف جلوم داشت باهام حرف می‌زد ۲۱ سا ...

اتفاقاً بخاطر فقر مالی و اقتصادی نیست اکثراً بخاطر فقر فرهنگی و اجتماعی دختراشونو زود شوهر میدن

یه سری خزعبلات دور از تمدن تو ذهنشون میچرخه

مثلاً اگه دختر زود ازدواج نکنه دوست پسر میگیره، دختر نباید تحصیل کنه، دختر نباید تو اجتماع باشه و....

زن رو فقط به عنوان تکمیل کننده چرخه تولید مثل و دستگاه جوجه کشی می بینن

دختر عموی من الان 18سالشه چند روز پیش بچه ی دومش به دنیا اومد

امیدارم خوشبخت بشه

جز این کاری از دستم بر نمیاد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم