2777
2789
عنوان

میشه لطفا بهم کمک کنید دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش14سالم بود معلومه هیچ درکی از سختی و اجبار نداری که اینطوری داری منو بازخواست میکنی

یا تاپیکت الکیه

یا خانواده ت خیلی بی فرهنگ و پشت کوهین

دختر ۱۴ ساله رو مجبور کردن ازدواج کنه

شما چرا خواهرتو انقد زود شوهر دادین؟؟؟؟؟

والا من به شدت مخالفت کردم ۱۶ سالش بود اما خانواده سنتی ترس از دوست پسر پیدا کردن بچه و... منم زورم نرسید 

الان آنقدر پشیمون شدن که 

هیچ خبری نیست ...😉

حرف پردم رو به هیچ جات بگیر اگه لچه نداری جدا شو واقعا خودتو نجات بده

یکی از اقوام شوهرم همه جا میگفت من دیوونم من مقصرم 

دخترش شوهر کرد همون بلاها رو پسر سر دخترش آورد آوند گفت حلالم کن گفت نه باید بکشی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
والا من به شدت مخالفت کردم ۱۶ سالش بود اما خانواده سنتی ترس از دوست پسر پیدا کردن بچه و... منم زورم ...

ولی نباید چوب ندونم کاری و تعصب بی‌جای اونا رو خواهرت میخورد💔

یا تاپیکت الکیهیا خانواده ت خیلی بی فرهنگ و پشت کوهیندختر ۱۴ ساله رو مجبور کردن ازدواج کنه

ببین من یه روستایی تو تبریز به اسم تیمورلو سال ۹۸ رفتم دخترا همه ۱۵ اینا شوهر کردن

حالا یه سری خونواده شوهرا خوب بودن. میزاشتن دختر درس بخونه و .. یه سری هم نه 

هر جا یه جوره تنها راهش آگاهی مردم

و گرنه کی دوست داره سن کم شوهر کنه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
یا تاپیکت الکیهیا خانواده ت خیلی بی فرهنگ و پشت کوهیندختر ۱۴ ساله رو مجبور کردن ازدواج کنه

لطفا ادب رو رعایت کن من شرایط روحی خوبی ندارم که بتونم به توهین های تو گوش کنم من ازتون خواستم منو راهنمایی کنید نه توهین

ولی نباید چوب ندونم کاری و تعصب بی‌جای اونا رو خواهرت میخورد💔

خواهرمم اون موقع راضی بود به نظرم هوس بچه گانه بود هیچ درک از زندگی نداشت  من حتی اجازه ندادم بیان خواستگاری و ... بیرونشون کردم از خونه بدونه خواستگاری رفتن کاراشون کردن 

هیچ خبری نیست ...😉