2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شوهرم پرو نیستن😂

297 بازدید | 20 پست

ما به خاطر فوت اقوام نزدیک یک ساله عقدیم تقریبا البته هنوز یکسال نشده 

و عقدمون رو پدرم مفصل گرفتن تقریبا و توی باغ گرفتن که توی خانواده شوهرم رسم نیست و محضری و ساده برگزار می کنن که هیچ مشکلیم نیست خیلیم خوبه 

دیشب دور هم جمع بودیم خونه پدرشوهر و البته خانواده من نبودن 

اصلا بحث چیزی نبود که برنامه ریزی ای باشه یا چیزی منتها یهو بحث عروسی شد که زنعمو جان فرمودن دیگه عروسی هم میخوای تو ؟ اون عقد چی بود پس؟

دخترای الانم کوتاه نمیانا و هر هر و کر کر 

با لحن شوخی و مهربونانه و چشمک زدن به من 

شاید فکر کنید شوخی کرده اما از همون اول به شدت درباره قومیت من ، هر چیز مربوط به  من تیکه میندازه پدرکشتگی داره با من !!!!

خواستم بگم اون عقد از جیب پدر من بود که عزیز 

که بر خلاف همیشه اون روی خوشم رو نشون دادم گفتم چه ربطی داره و منم خندیدم فقط 

اینم بگم قرار بود جهیزیه با اونا باشه چون پسر میده سمت اونا  که بابای من قبول نکرد گفت خودمون میدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییییییییییییی چقدددد پرووووعه 

من جا تو حرررص خوردم باید همونجا جوابشونو می‌دادی 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

واییییییییییییییییییی چقدددد پرووووعه من جا تو حرررص خوردم باید همونجا جوابشونو می‌دادی

دیگه انقد مستقیم جواب دادم شدم سلیطه و زبون تلخ و مار و 

دیدم نه اینا واقعا انسان نیستن 

فک کنم می‌خواسته دخترشو بندازه به پسر نتونسته الان اینجوری جبران میکنه 😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عزیزم باید جوابشو میدادی 

اگه رابطه‌ات با مادر شوهرت خوبه برو بهش بگو یا شوهرت 

تا یاد بگیره بهت احترام بذاره اول کاری

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

فک کنم می‌خواسته دخترشو بندازه به پسر نتونسته الان اینجوری جبران میکنه 😂😂😂

دخترشو به برادر شوهرم می خواسته بندازه در حقیقت که نشده 

خداروشکر با این کاری نداشتن 

اما بازم با منم مشکل دارن 🤣

دیگه انقد مستقیم جواب دادم شدم سلیطه و زبون تلخ و مار و دیدم نه اینا واقعا انسان نیستن

خوب کردی بابا 

وقتی نمیفهمن یا خودشونو میزنن کوچه علی چپ باید جواب بدی تا فکر نکنن نمی‌فهمی یا بلد نیستی 

آذم هرچقدر میخاد احترام بذاره نمی‌ذارن 

از الان اینطوری بی زبون باشی فردا بدتر سوارت میشن

بی زبون نیستم اتفاقا بی سیاست و عصبیم متاسفانه

اینا یه سری موجودات عجیبن که من پاشم بزنم تو گوشش

باز میخنده دست میندازه گردنم !

باید ببینی فقط از نزدیک