2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شوهرم پرو نیستن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
عزیزم باید جوابشو میدادی اگه رابطه‌ات با مادر شوهرت خوبه برو بهش بگو یا شوهرت تا یاد بگیره بهت احترا ...

مادر شوهر ندارم همین هم باعث پرروییشون هست 

چون یه خانم حضورش واجبه توی خونه اما این خلاء وجود داره اینجا 

پدرشوهرمم خیلی مهربون و خوبه اما این خاله زنک بازیا به گوشش نمی رسه منم دوست ندارم برم شکایت کنم 

دخترشو به برادر شوهرم می خواسته بندازه در حقیقت که نشده خداروشکر با این کاری نداشتن اما بازم با منم ...

گفتم که 😂😂😂

این آدمای اینجوری رو ما زیاد داریم تو فامیل دیگه کامل می‌شناسمشون اکثرا از حسادت دارن میمیرن چون نتونستن دخترشونو قالب اون خانواده کنن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر ندارم همین هم باعث پرروییشون هست چون یه خانم حضورش واجبه توی خونه اما این خلاء وجود داره ا ...

عزیزم🥲🤍بنظرم ازین به بعد خیلی تند نه ولی محترمانه جوابشو بده 

یا یجوری برخورد کن که نشون بدی داره چرت میگه یا تمومش کنه 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

دیگه انقد مستقیم جواب دادم شدم سلیطه و زبون تلخ و مار و دیدم نه اینا واقعا انسان نیستن

عزیزم این رو یادت باشه

زبون پنبه 🥺

عمل طبق حق🤗

این بحث رو پیش بکشید که ما عقد گرفتیم پس کل هزینه های عروسی باشما🤗🥳 تعادل باید رعایت بشه دیگه مگه نه

[QUOTE=389430392]که بر خلاف همیشه اون روی خوشم رو نشون دادم گفتم چه ربطی داره و منم خندیدم فقط  اینم بگم قرار ب ...[/QUOTE

انقدر همه چیز رو پدرتون تقبل کردن  انتظار ندارن حتی هزینه عروسی رو هم بد ن🥰🤦🏻‍♀️ای کاش جهزیه را به رسم خودشون به عهده اونها میدادید