2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
ان شاالله به حق امام حسین براش صلوات می‌فرستم خوب میشه زودی 😍

ممنون عزیزم ایشالله داداشت خوشبخت بشه 💝😍

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چه رنگی به پوستت میاد

قهوه ای بنفش رنگای جیغ مثل نارنجی صورتی نقره ای خاکستری بژ طلایی به پوست گندمی وسبزه میاد

سبزیشمی یاهرسبزی زرشکی قرمز کرم آبی مشکی سرمه ای به سفیدامیاد

دوستانی که سرسختانه معتقد هستید سفید نپوشید تا عروس تک باشه چرا برا آرایش اینجوری سخت نمی‌گیرید. واقعا با آرایش های الان عروس رو فقط از رو لباس سفید میشه تشخیص داد وگرنه همه از دم عروسن حتی ننه بزرگ دامادم عروسه 

مال من ابی اسمانی شاین دار بود عین سیندرلا میدرخشیدم 😁😍

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین چون میگی رو سینت کرک داری منم همین مشکلو دارم و لباسای پوشیده انتخاب می کنم حتی اگر مراسم جدا باشه 

چند مدل برات می‌فرستم  فقط در مورد رنگ بنظرم طرح و خودت انتخاب کن از بین اینا ولی رنگ رنگ اون لباس سبزه دربیار خیلی شیکه

وای نه پاشنه دار پوشیدم عروسی پسرداییم واااای یعنی اشکم داشت میومد فقط بزور بقیه میرفتم کنارشون نمیر ...

دقیقا منم عروسی دوستم پاشنه بلند داشتم تمام پاهام تاول زد بلد نیستیم خب😂😂🤣

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خوب آرایش و جوری بکنی که سن بالا دیده نشه🥹دیدی سلیقه نزدیک که نبود هیچ قشنگ جهت مخالف بود من لختی پ ...

نه من بهم نمیاد من لاغرم یه چیزی باشه بپوشونه 🤣

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نمیشه اندام لاغر وکشیده همینطور کارت عروسی رو به همراه هرینه خرید لباس بفرستی برام😔گناه دالم

عزیزممم قدمت رو چشم😂

اندام لاغرم خوب نیست 

دوستانی که سرسختانه معتقد هستید سفید نپوشید تا عروس تک باشه چرا برا آرایش اینجوری سخت نمی‌گیرید. واق ...

🥲🥲خیلیا من جمله خودم گفتیم آرایش لایت عزیزم 

مال من ابی اسمانی شاین دار بود عین سیندرلا میدرخشیدم 😁😍

بح بح 😍

کفشات چه رنگی بود؟

ببین چون میگی رو سینت کرک داری منم همین مشکلو دارم و لباسای پوشیده انتخاب می کنم حتی اگر مراسم جدا ب ...

وای اصلا اون سبزه مدلش هم خیلی قشنگه 😍😍خوشم اومد 

میگردم دنبال همین مدل و رنگ 

یا آبی آسمونی با این مدل

موهای کرکی رو هیچ کاری نمیشه کرد 🥲

من سبز زمردی پوشیدم و ی جورایی به نزدیکانم گفتم لباسم این رنگیه کسی نپوشه و در ضمن یه تاج شبیه تل ست ...

خیلی رنگ باکلاسیه 

اما من عروسی دوستم این رنگی پوشیدم نمی‌خوام این رنگی الان وگرنه خیلی قشنگه