فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عنوان بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/03 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1632 نمیشه اندام لاغر وکشیده همینطور کارت عروسی رو به همراه هرینه خرید لباس بفرستی برام😔گناه دالم
زیباسلام عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3763 ان شاالله به حق امام حسین براش صلوات میفرستم خوب میشه زودی 😍 ممنون عزیزم ایشالله داداشت خوشبخت بشه 💝😍 برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
لولو1400 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 7167 ببین چه رنگی به پوستت میادقهوه ای بنفش رنگای جیغ مثل نارنجی صورتی نقره ای خاکستری بژ طلایی به پوست گندمی وسبزه میادسبزیشمی یاهرسبزی زرشکی قرمز کرم آبی مشکی سرمه ای به سفیدامیاد
نفربعدی عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 480 دوستانی که سرسختانه معتقد هستید سفید نپوشید تا عروس تک باشه چرا برا آرایش اینجوری سخت نمیگیرید. واقعا با آرایش های الان عروس رو فقط از رو لباس سفید میشه تشخیص داد وگرنه همه از دم عروسن حتی ننه بزرگ دامادم عروسه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33037 مال من ابی اسمانی شاین دار بود عین سیندرلا میدرخشیدم 😁😍 هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
فربان عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 614 ببین چون میگی رو سینت کرک داری منم همین مشکلو دارم و لباسای پوشیده انتخاب می کنم حتی اگر مراسم جدا باشه چند مدل برات میفرستم فقط در مورد رنگ بنظرم طرح و خودت انتخاب کن از بین اینا ولی رنگ رنگ اون لباس سبزه دربیار خیلی شیکه
11111sunshine عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1620 من سبز زمردی پوشیدم و ی جورایی به نزدیکانم گفتم لباسم این رنگیه کسی نپوشه و در ضمن یه تاج شبیه تل ست لباسم تو موهام کار کردم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 وای نه پاشنه دار پوشیدم عروسی پسرداییم واااای یعنی اشکم داشت میومد فقط بزور بقیه میرفتم کنارشون نمیر ... دقیقا منم عروسی دوستم پاشنه بلند داشتم تمام پاهام تاول زد بلد نیستیم خب😂😂🤣 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 خوب آرایش و جوری بکنی که سن بالا دیده نشه🥹دیدی سلیقه نزدیک که نبود هیچ قشنگ جهت مخالف بود من لختی پ ... نه من بهم نمیاد من لاغرم یه چیزی باشه بپوشونه 🤣 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 نمیشه اندام لاغر وکشیده همینطور کارت عروسی رو به همراه هرینه خرید لباس بفرستی برام😔گناه دالم عزیزممم قدمت رو چشم😂اندام لاغرم خوب نیست تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 دوستانی که سرسختانه معتقد هستید سفید نپوشید تا عروس تک باشه چرا برا آرایش اینجوری سخت نمیگیرید. واق ... 🥲🥲خیلیا من جمله خودم گفتیم آرایش لایت عزیزم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 مال من ابی اسمانی شاین دار بود عین سیندرلا میدرخشیدم 😁😍 بح بح 😍کفشات چه رنگی بود؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 ببین چون میگی رو سینت کرک داری منم همین مشکلو دارم و لباسای پوشیده انتخاب می کنم حتی اگر مراسم جدا ب ... وای اصلا اون سبزه مدلش هم خیلی قشنگه 😍😍خوشم اومد میگردم دنبال همین مدل و رنگ یا آبی آسمونی با این مدلموهای کرکی رو هیچ کاری نمیشه کرد 🥲 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 من سبز زمردی پوشیدم و ی جورایی به نزدیکانم گفتم لباسم این رنگیه کسی نپوشه و در ضمن یه تاج شبیه تل ست ... خیلی رنگ باکلاسیه اما من عروسی دوستم این رنگی پوشیدم نمیخوام این رنگی الان وگرنه خیلی قشنگه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍