2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16065 بازدید | 276 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی بده مخصوصا که مجرد و لاغریبرو یه لباس نامزدی رنگی کرایه کن من کرایه کردم سه تومن پارسال

واقعا؟ از کجا تهرانی ؟ میشه آدرس بدی ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اتفاقا یه لباس این رنگی دیدم خیلی قشنگ بود ولی کفشم مشکیه انقدم هزینه دارم فرصت کفش گرفتن ندارمکفشم ...

کسی نیست ازش کفش بگیری ؟ 

البته اگه لباس بلند بپوشی میتونی صندل هم بگیری کرم رنگ  

من لباسم مشکی بود ولی بلند زیرش صندل مشکی گرفتم لژ دار بلند 😅 اصلا می‌پریدم راحت میرقصیدم🤭🤣 

آره عزیزم خیلیم قشنگه رنگش خواهش میکنم انشالله که کلی خوش بگذره بهت و برادرت هم خوشبخت بشه

مرسی عزیزدلم ❤️

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

۳ تومن کرایهدرخواست بدی عکسشو برات میفرستم

درخواست بدم عکس بازم ارسال نمیشه 🥲

کسی نیست ازش کفش بگیری ؟ البته اگه لباس بلند بپوشی میتونی صندل هم بگیری کرم رنگ من لباسم مشکی بود و ...

چرا دوستام هستن سفید دارن 

اگه برسم باید کفشم بخرم 

من اصلا با کفش پاشنه بلند نمیتونم راه برم کاش میشد کتونی پوشید 🤣

استین دارم نخر بیشتر برای سن بالاهاست لختی بپوش با دامن کلوش ساتن

واقعا استین دار خوب نیست ؟ آخه بازوهام لاغره