2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16065 بازدید | 276 پست
آره با کیف و اگه گیره میزنی تو موهات ست کن

اتفاقا یه لباس این رنگی دیدم خیلی قشنگ بود 

ولی کفشم مشکیه انقدم هزینه دارم فرصت کفش گرفتن ندارم

کفشم مشکیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه‌سنتو میبره بالا رنگای روشنتر بپوش کمرنگ طور

به نظرت آبی کم رنگ با کفش مشکی بهم میاد ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دوست ندارم خیلی خیلی بسته اس مدل یقه اش اگه گرد بود همچنان آستین هم داشت قشنگ میشد من ترجیح میدم ...

لاغرم و قد بلند 

از این حسودها انگار همه جا ریختهعروسی خودم من ساده ترین فرد مجلس بودملعنتی ها چرا اونقدر پشت چش ...

وای الهی بگردمتتتتتت 

من این عروسی و یه عروسی دیگه که  رفتم پشمی نموند برام ،خانواده عروس تو ماشین عروس بودن دسته گل هم دست مادر عروس 🤣🤣🤣

لاغرم و قد بلند

به نظرم یه چیزی بپوش که تا کمر تنگ باشه و دامنش یه ذره کلوش باشه یقه هم خیلی خفه نباشه الان جنس ساتن خیلی رو بورس 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

سفید بپوش که اعلام جنگ رو اعلام کنی

گناه دارن😂😂

یه آبی کم رنگ و روشن .نمیدونم مه الود چیهکفشم‌سفید بود البته پیراهنم بلند بود معلوم نبود.وگرنه رنگ ...

مشکی بده به نظرت ؟

رنگای دخنرانه مثه یاسی. سبز پاستیلی. ابی اسمونیزرشکی زنانه و حاج خانومیه.تو رنگای تیره فقط مشکی شیکه

درست میگی 

یه نظرت این رنگای روشن با کفش مشکی بهم میاد؟