فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عنوان بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/03 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 وایییییی منم عروسی داداشمه شهریور من بیشتر رنگ مشکی یا زرشکی مدنظرمه منمممم همین دوتا رنگ دقیقا گوه گیجه گرفتم انقد گشتم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 این خیلللی خانومانه اسچن ساله ای؟اگه مجردی عمرا مجردم ۲۳ سالمه 😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11300 والا اینهمه رنگ هست سفید و شیری و نباتی زشته واقعا آبی و صورتی خیلییی کمرنگ هم تو تالار قشنگ انگار س ... نهههههههه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 مراسمتون مختلطه؟ خیلی پوشیدس نه مراسم جداست آخه اینا که چاک داره هم دوست ندارم نمیدونم چه مدلی بخرم🥲🥲 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35900 قربونت برم عزیزم همسن منه دوست دارم بهترین شب باشه براش اینجوری حالشو بد کنم سر خودم میاد آفرین،خوشبخت ترین بشی وخدایی که بشددددت کافیست❣
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 همههه رنگیسرخابی بخر😍 انقد سفید و خوشگل نیستم که سرخابی بهم بیاد عزیزم 🤣🤣چری خوبه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 آبی آسمانی خیلی قشنگخ آره همه میگن این رنگبه نظرت با کفش مجلسی مشکی بهم میان؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
بانوm_s عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 360 به نظرت این خیلی باحجاب نیست عزیزم ؟؟خودم چری آلبالویی دوست دارم ولی دختر خالم میگه آرایش لایت نمیشه ... با حجاب هست ولی خوشگلهاشکالی نداره اگه پوشیده باشه مهم اینه که خوشت بیادخب آلبالویی هم که خیلی قشنگه اتفاقا آرایشت با رژ قرمز باشه هم قشنگ میشه حتما نباید لایت باشه
زیباسلام عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3763 برا منم دعا کن عزیزم برادرم مریضه همش میگه یعنی میشه عروسیشو ببینم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 هر رنگی بجز کرم و شیری و نباتی و این طیف ها من مشکی خیلی دوستم حس زیبایی بهم میده این خوبه به نظرت ؟ مجردم ۲۳ سالمه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 گلم لباس مشکیه خیلی شیکه میگن زنونه است من مجردم بهم نمیاد وگرنه خودمم خیلی حس خوبی بهش دارم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
monaa1370 عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1540 نه مراسم جداست آخه اینا که چاک داره هم دوست ندارم نمیدونم چه مدلی بخرم🥲🥲 پس این خوب نیست، خیلی پوشیده و زنونه هست.حضوری برید ببینید
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 ابی کاربنی روشم کار دست نقره ای برات انجام بدن شیک میشه اتفاقا مامانم میگه کاربنی یا سرمه ای بگیر 😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
za85 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3240 آره همه میگن این رنگبه نظرت با کفش مجلسی مشکی بهم میان؟ آره با کیف و اگه گیره میزنی تو موهات ست کن بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤