2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
به نظرم رنگی بگیرمثلا سبز، نقره ای، آبی

سبز داشتم لباس مجلسی 

آبی خوبه؟

نقره ای شبیه سفید میشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیدیممجلسی بودم ثانیه ی آخر فهمیدم اونی که فکر می کردم عفردی است خواهر داماد استفقط از داما ...

نه عزیزم ما اینجور رسما رو نداریم عروسم همسنه منه من مثل خواهرم دوست دارم بدرخشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سبز زمردیسرمه ای زرشکی

آقا سرمه ای خوبه؟

یا زرشکی هم خودم دوست دارم میگن نمیشه لایت آرایش کرد باید پررنگ باشه 

بگو مشکی خیال همه رو راحت کن

والا اینهمه رنگ هست سفید و شیری و نباتی زشته واقعا 

آبی و صورتی خیلییی کمرنگ هم تو تالار قشنگ انگار سفیده بعدن تو فیلم ضایع میشه 

بهر حال تجربه بود 

البته که خواهر شوهر خودم لباس روشن نامزدی طور با تاج اومد عروسیم 🫤🫤🫤

چه خواهرشوهر فهمیده ومهربونی

قربونت برم عزیزم همسن منه دوست دارم بهترین شب باشه براش اینجوری حالشو بد کنم سر خودم میاد 

اسی این مدلی بپوش

آخه میدونی قفسه سینه ام موهای کرکی ریز داره نه میتونم شیو کنم نه میتونم این مدلی بپوشم وگرنه خیلی دوست دارم 

صورتی کمرنگ یا کالباسی سبز پولداری یا زرشکی اگه سن بالایی شیری طلایی هم باحاله

نه ۲۳ سالمه مجردم 

زرشکی خوبه به نظرت؟

اگه سفیدی قرمز و ابی روشنسرخابی و این رنگا

نه گندمی ام نه خیلی سفید نه خیلی سبزه 

همههه رنگی

سرخابی بخر😍

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
سبز یشمی یه چیز خاصیه

داشتم واسه عروسی دوستم متاسفانه 🥲🥲