فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عنوان بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/03 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31553 من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35899 عه دور از جون بالاخره خواهر دامادی زیاد ساده نباش یه تاج هم بذار من واسه عروسی داداشم قراره همین کار ... جدی!!؟ وخدایی که بشددددت کافیست❣
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 17782 هر رنگی غیر از سفید و نباتی و شیری همین طور صورتی و آبی خیلیییی کمرنگ که انگار تناژ سفید دارن بگو مشکی خیال همه رو راحت کن نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
amaaaa عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 906 طور سفید با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خواهرشوهر هم همون مدل با طلایی و سفید پوشیده بودن تاجشون از مال عروس بلند تر بود
mahyyas عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3620 وایییییی منم عروسی داداشمه شهریور من بیشتر رنگ مشکی یا زرشکی مدنظرمه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 من آبی روشن پوشیدم خیلی ناز شده بودم همین آبی مه الود؟کفشت چه رنگی بود عزیرم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
دیگنیتاس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 3079 آبی مه آلود که مد شده مد نظرم بود خوبه به نظرت ؟اگه چری رنگ بگیرم حتما باید آرایش و رژ قرمز داشته با ... اره دوتاش خوبه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عه دور از جون بالاخره خواهر دامادی زیاد ساده نباش یه تاج هم بذار من واسه عروسی داداشم قراره همین کار ... 😂😂😂میدونم که شوخی میکنی ولی اون شب عروس فقط باید بدرخشه عروس ماهم پدرش فوت شده من اصلا دلم نمیخواد سر هیچی دلش بشکنه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 خودت چ رنگی دوست داری؟مشکی کار شده، سرمه ای، شکلاتی به نظرت این خیلی باحجاب نیست عزیزم ؟؟خودم چری آلبالویی دوست دارم ولی دختر خالم میگه آرایش لایت نمیشه کرد باهاش تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35899 با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خ ... عججججب!!ایناازمدل لباس وآرایش،شب عروسیشون راضی نبودن،داشتن اون شب عقده گشایی میکردن!😅 وخدایی که بشددددت کافیست❣
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 برو بازارتو مغازه ها چند تا تن بزن ، ببین چی بهت میادبا توجه به بودجه و حجاب خونوادگی تون ، یه چیزی ... میخواستم ببینم نظر کلی چیه خیلی لباسا بازه نه انقد باز نه انقد حجابی خواستم ببینم چی مده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35899 به نظرت این خیلی باحجاب نیست عزیزم ؟؟خودم چری آلبالویی دوست دارم ولی دختر خالم میگه آرایش لایت نمیشه ... این خیلللی خانومانه اسچن ساله ای؟اگه مجردی عمرا وخدایی که بشددددت کافیست❣
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 امروز یه کفش سبز پولداری دیدم خیلی قشنگ بود اونو با چی میشه ست کرد با لباس مشکی قشنگ میشه یا لباس کرم نباتی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
monaa1370 عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1540 به نظرت این خیلی باحجاب نیست عزیزم ؟؟خودم چری آلبالویی دوست دارم ولی دختر خالم میگه آرایش لایت نمیشه ... مراسمتون مختلطه؟ خیلی پوشیدس
farimah10 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 100 با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خ ... از این حسودها انگار همه جا ریختهعروسی خودم من ساده ترین فرد مجلس بودملعنتی ها چرا اونقدر پشت چشم را سایه زده بودنپاشنه های کفش ها چی می گفت?