2777
2789
عنوان

پشت کنکوریم ک درس نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 110 پست
باید رویناخوادگاهت کار کنی...متمرکزباشی...اجازه ندی چیزب گولت بزنه وزمانتوبدزده

باید سعی خودمو بکنم ولی نمیتونم 

خیلی خیلی زیاد درگیر حاشیه هستم 

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

منم اینجوری بودم صبح تا شب عذاب وجدان داشتم اعصابم خراب میشد که چرا نمیخونم ولی بازم نمیخوندم..😑😑م ...

دقیقا منم

آخرش چیشد ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفم دارم ولی درست میگید انگار اونجوری که باید دوسش داشته باشم ندارمچطوری هدفون دوست داشته باشماصلا ...

انگیزه رو باید خودت به وجود بیاری من خودم به شخصه بیست سال آینده مو تو یه دقیقه می‌دیدم تو ذهنم تجسم میکردم و انگیزه برام ایجاد میکرد که ادامه بدم دوست داشتن در کنار اراده واقعا مهمه ، تنبلی میکنی ... کنترل خودتو دادی دست مغزت در صورتی که تو باید کنترل شو دست بگیری 

ببین میدونم خیلی سخته واقعا ولی سعی کن ساعت استفاده از گوشی رو همش کمتر کنی خواب هم روزی یه ساعت زود ...

مرسی سعی خودمو میکنم 

ولی ی اخلاق بدی که دارم اینه که وقتی صبحا دیر بیدار میشم دیگه درس نمیخونم

ی پارت میخونم بعد ولش میکنم 

سلام عزیزم من مشاور هستم 

اولاً که استارت بزن فقط مهم نیست حتی شده روزی دو ساعت حتی شده بزور و با گریه فقط شروع کن دوماً دیسیپلین بساز ک ینی همینی ک گفتم تحت هر شرایطی درستو بخونی 

دعا کنید برام🩷 

انگیزه رو باید خودت به وجود بیاری من خودم به شخصه بیست سال آینده مو تو یه دقیقه می‌دیدم تو ذهنم تجسم ...

دقیقاً خیلی هم تنبلم

باورتون نمیشه کل روز من پای گوشی و تلویزیونم 

هیچ وقتم اخلاق ندارم

درسم نمیخونم 

خودم دیگه داره حالم از خودم بدهم میخوره 

نصیحت نمی خواد 

برنامه فشرده مشاورارو بریز دور به درد اکثر ادما با اهمال کاری نمیخوره

گوش کن

از ده صبح تا یازده درس بعد نیم سساعت استراحت دوباره یکساعت درس نیم ساعت استراحت 

خواب بعد ظهرتم داشته باش اصلا 4 ساعت ظهر بخواب مثلاا 

بعد میبینی عه تا اخر شب رو هم حد اقل پنج ساعت خوندی 

که برای شروع اصلا یه شروع خیلییی عالیه

صبحم بیخود از اول زود بیدار نشو باز خواب الود باشی بیخود اعصابتم خورد کنی

دیگه ده صبح ولی شروع کن

اگرم خیلی سخته این کارو با نیم ساعت درس یک ساعت استراحت شروع کن

دیگه وسطاش اینقدر درگیر میشی خودت میگی چخبره استراحته پاشم برم زودتر تمومش کنم 

بعد کم کم برسون به 8 یا 9 ساعت،،نزدیک کنکور 10 ساعتم کافیه

دقیقا منمآخرش چیشد ؟

دقیقا بیست و چهار روزه مشاور گرفتم بهم برنامه میده کارامو پیگیری میکنه بهم انگیزه میده....

کشتی نجاتم شد..بیست و چهار روزه فهمیدم کنکوری بودن چه حسی داره و کنکوری خوندن ینی چییی

فقط خدا..

سلام عزیزم من مشاور هستم اولاً که استارت بزن فقط مهم نیست حتی شده روزی دو ساعت حتی شده بزور و با گری ...

سلام خیلی ممنونم ازتون 

من خیلی کمالگرام میگم حتما باید هرروز انقدر بخونم 

بعدش ی پارت میخونم ولش میکنم

مرسی سعی خودمو میکنم ولی ی اخلاق بدی که دارم اینه که وقتی صبحا دیر بیدار میشم دیگه درس نمیخونمی پارت ...

ببین این اشتباهه اصلا خودتو محدود به ساعت خواب و این داستانا نکن من یه بار ساعت ۹ بیدار شدم تا شب ۱۲ ساعت خوندم یه بارم ۷ بیدار میشدم تا شب میشد ۹ ساعت

مهم اینه هر ساعتی بیدار میشی تمام توانتو بذاری نه اینکه بگی چون الان ۱۱ بیدار شدم دیگه نمیتونم زیاد بخونم کلا جمعش کنم این احساستو بذاری کنار خیلی بهت کمک میکنه

و اینکه بعضیا میگن از مهر شروع کنه بنظرم واقعا اشتباهه چون تو الان مغزت هنوز گرمه یه جورایی مطالب یادته و راحت پیش میری ولی اگه بخوای مهر شروع کنی انگار اولین بارت میشه میخونی

2790
2778
2791
2779
2792