موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 عنوان پشت کنکوریم ک درس نمیخونم 921 بازدید | 110 پست اصلا هیچی نمیتونم بخونم همش امروز و فردا میکنم برنامه ریزی ندارملطفاً نصیحت کنید تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱 1404/05/03 | 00:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 تا ساعت ۱۲هم میخوابم تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
moshaverkonkoor عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 3094 آموزش مفهومی و تکنیکی تستی دروس کنکور به صورت کاملا تخصصی (تکنیک های تست زنی و آموزش تکنیک های هر درس)+مشاوره و برنامه ریزی منحصر به فرد هر شخص +ارتباط روزانه با دانش آموز+آزمون رفع اشکال ماهانه+ارسال جزوات کمیاب کنکوریمشاور:شمس
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 آموزش مفهومی و تکنیکی تستی دروس کنکور به صورت کاملا تخصصی (تکنیک های تست زنی و آموزش تکنیک های هر در ... مرسی تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8667 تو که میخوای یه سال دیگه بذاری بخون اگر نمیخوای بخونی پس انتخاب رشته کنچون اگه نخونی فقط خودتو علاف کردی سال بعد یه تراز و رتبه بدتر میشه فقط پس از دستش نده خیلی تایم خوبیه
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 تو که میخوای یه سال دیگه بذاری بخون اگر نمیخوای بخونی پس انتخاب رشته کنچون اگه نخونی فقط خودتو علاف ... میدونم ولی هدفم فرهنگیانه ولی درگیر حاشیه شدم تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
tasniim16 عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2678 هدف نداری ...من به خاطر رشته ام یعنی از بس دوسش داشتم خواب برام معنا نداشت و گاهی اوقات وسط کتابام نمیدونم چجوری خوابم میبرد نصیحت دردی و دوا نمیکنه خودت باید فکر کنی به هدفت و اصلا مسیر تو مشخص کنی
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 تو که میخوای یه سال دیگه بذاری بخون اگر نمیخوای بخونی پس انتخاب رشته کنچون اگه نخونی فقط خودتو علاف ... خودمو به همه چی مشغول میکنم خصوصا این گوشی به بازی به خواب به تلویزیون کل روزم اینجوری میگذره تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8667 میدونم ولی هدفم فرهنگیانه ولی درگیر حاشیه شدم رشته ات چیه؟
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 هدف نداری ...من به خاطر رشته ام یعنی از بس دوسش داشتم خواب برام معنا نداشت و گاهی اوقات وسط کتابام ن ... هدفم دارم ولی درست میگید انگار اونجوری که باید دوسش داشته باشم ندارمچطوری هدفون دوست داشته باشماصلا نسبت به همه چیز بی حسم تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
دخترهدفمند75 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1092 خودمو به همه چی مشغول میکنم خصوصا این گوشی به بازی به خواب به تلویزیون کل روزم اینجوری میگذره باید رویناخوادگاهت کار کنی...متمرکزباشی...اجازه ندی چیزب گولت بزنه وزمانتوبدزده پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه
موفقققق مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3198 رشته ات چیه؟ انسانی تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱
ava_r عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 2736 میدونم ولی هدفم فرهنگیانه ولی درگیر حاشیه شدم منم اینجوری بودم صبح تا شب عذاب وجدان داشتم اعصابم خراب میشد که چرا نمیخونم ولی بازم نمیخوندم..😑😑مث دیوونه ها شده بودم فقط خدا..
دخترهدفمند75 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1092 آموزش مفهومی و تکنیکی تستی دروس کنکور به صورت کاملا تخصصی (تکنیک های تست زنی و آموزش تکنیک های هر در ... سلام هزینه پشتیبانی ومشاوره ماهانه چقدره پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8667 خودمو به همه چی مشغول میکنم خصوصا این گوشی به بازی به خواب به تلویزیون کل روزم اینجوری میگذره ببین میدونم خیلی سخته واقعا ولی سعی کن ساعت استفاده از گوشی رو همش کمتر کنی خواب هم روزی یه ساعت زودتر بیدار شواگه نمیتونی صبح پاشی شبا دو ساعت بیشتر بخون