2777
2789
عنوان

هعی روزگار چیکار کنم

92 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم روم نمیشه به مامانم بگم

من 15 سالمه

یه ماهه که پریود شدم و هنوزم به مامانم نگفتم

از اونجایی که مامانم نمیدونم نوار بهداشتی رو کجا میذاره من هم اون دفعه هم ایندفعه های شلوارام هعی کثیف میشدن خودم میشستم که نفهمه

و خودمم خجالت میکشم نوار بهداشتی بخرم 

هنوز یه ماه هم هستش نگفتم بهش و عردفعه دردی که میکشم رو قایم میکنم از اونجایی هم که اتاق ندارم و همش جلو چشمش هستم بیشتر سختی میکشم

چیکار کنم اصلا باهاش راحت نیستم

از بس از بچگی میخرم میکرد

حالا چیکار کنم به خدا هر دفعه که پریود میشم خدا می‌دونه چه عذابی میکشم بدون نوار بهداشتی

توروخدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭😭

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش پیام بده بگو ی بسته نوار بهداشتی برام بخر

خیلی خجالت میکشم

به خدا اگه بگم هعی جلو چشم بابام اگه گریه کنم میگه خیلی ببخشید خیلی ببخشید میگه که داره ازت خون میاد و تو آدم نشدی به خدا یه بارم مفت انقد خجالت کشیدم گفتم هنوز نشدم

من با نوار بهداشتی هم کلی کثیف میشم خونه کسی نمیرم 

چطوری میتونی بدون نوار  بهداشتی ؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

خحالت نداره همه میخرن.اینجوری نخری که بدتراذیت میشی ازجایی که فروشندش خانم بخر اصلاانلاین بخر

خیلی خجالت میکشم

به خدا اگه بگم هعی جلو چشم بابام اگه گریه کنم میگه خیلی ببخشید خیلی ببخشید میگه که داره ازت خون میاد و تو آدم نشدی به خدا یه بارم مفت انقد خجالت کشیدم گفتم هنوز نشدم

خیلی خجالت میکشمبه خدا اگه بگم هعی جلو چشم بابام اگه گریه کنم میگه خیلی ببخشید خیلی ببخشید میگه که د ...

مهم نیس بزار بگه از بی شخصیت بودنشه ..تو برای راحتی خودت بگو بهش یا هم بگو یکم پول بدت اگه گفت چرا بگو نوار بهداشتی لازمم

من با نوار بهداشتی هم کلی کثیف میشم خونه کسی نمیرم چطوری میتونی بدون نوار بهداشتی ؟

به خدا هر روز گریه میکنم همه جام کثیف میشه هعی گریه

انقد درد میکشم که یه جوری باشگاه رو پیچوندم شک کرد

کلا دیگه شلواری برام نمونده بپوشم😭😭😭😭💔

مهم نیس بزار بگه از بی شخصیت بودنشه ..تو برای راحتی خودت بگو بهش یا هم بگو یکم پول بدت اگه گفت چرا ب ...

خیلی ممنونم گلم چقدر دلم و جرئت دادی بهم♥️🥺

به خدا هر روز گریه میکنم همه جام کثیف میشه هعی گریهانقد درد میکشم که یه جوری باشگاه رو پیچوندم شک کر ...

بزار هر فکری میکنن بکنن 

این یک مسئله طبیعی حتی نوع نوارتم مشخص کن ب خاطر فکر اونا خودتو عذاب ندع

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚