2777
2789
عنوان

درمان hpv

398 بازدید | 12 پست

این یه تجربه شخصیه و فقط با همین کارایی که میگم من خودم درمان شدم و چون خودمم مثل بقیه کسایی که متوجه میشن hpv دارن کل زندگیشون خراب میشه خواستم راهنمایی کنم 

اول از همه اصلا نترسید و استرس نگیرید چون استرس فقط باعث بدتر شدن بیماری میشه و استرس این بیماری رو قوی می‌کنه .

دوم سریعا باید سیستم ایمنی بدنتون بره بالا مخصوصا اگر زیر 30 سن دارید بدن خودش سریع به حساب این مریضی میرسه من شربت ایمیونس و لیکومیونی که توش قارچ شیتاکه باشه رو گرفتم روزی دوبار از هرکدوم می‌خوردم 

قرص هگزایم واقعاااا معرکس شاید باور نکنید ولی فوق‌العاده جواب میده رو این مریضی 

قرص ایموبلند فوراور هم اگر توان مالی دارید از جای مطمعن بخرید 

سریع برید واکسن بزنید حتما هم سه دوز رو بزنید تونستید نه ظرفیتی نتونستید چهار ظرفیتی 

انواع ویتامین رو از هر کدوم چند ورق بگیرید مخصوصا ویتامین دی و یی و سی و ب 

حتما آب زیاد بخورید تا بدن ریکاوری بشه 

درمان هم حتما دو طرفه باشه یعنی جفت طرف 

بهداشت ناحیه تناسلی خیلییی مهمه خیلی رعایت کنید روزی پنج بار شلوار عوض کنید و اگر عفونت دارید حتما از مکمل پروبیوتیک استفاده کنید 

ماست کفیر بخرید تنها ماستیه که پروبیوتیکش خیلی زیاده 

اصلا نترسید بازم میگم اصلاااا نترسید فقط تا میتونید به خودتون برسید 

سلنیوم پلاس هم بخرید در کنار وعده غذایی بخورید 

فقط یادتون باشه که توی خوردن قرص به هیچ وجه زیاده روی نکنید حتما همیشه معدتون پر باشه قرصارو هم باهم ترکیبی نخورید همشو دونه دونه فاصله بدید بین قرصا و همه رو تو یه روز نخورید که مسمومیت دارویی نگیرید چون خیلی خطرناکه و با دکترتون مشورت کنید 

حتما هم پیش دکتر خوب برید و فقط جواب یه دکتر رو قبول نکنید چندتا دکتر خوب برید 

امیدوارم این بیماری منفور سریع از بدن کسایی که درگیرن از بین بره من خودم فکر میکردم درمان نداره ولی خداروشکر درمان شدم 

سلام عزیزم من خودم درگیر همین بیماری بودم از نوع 16 و 18 خیلی افسرده بودم اما توی همین نی نی سایت یه شخصی رو بهم معرفی کردن که درمانگر این بیماری بود خدا خیرش بده درمانم رو انجام داد و ازمایشم کامل منفی شد اسمشون خانم حسینی بود اینم شماره تماسشون : 09924405595 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ببخشید چه مدت درگیر بودین؟کولپوسکپی هم رفتید ؟من حدود یک سال ونیمه درگیرم دوبار رفتم کولپوسکوپی الان بازم باید برم؟خیلی میترسم اوایل چند ماه قرص پاورفیت خوردم ولی الان دیگه هبچ دارویی نمیخورم

سلام ببخشید چه مدت درگیر بودین؟کولپوسکپی هم رفتید ؟من حدود یک سال ونیمه درگیرم دوبار رفتم کولپوسکوپی ...

متاسفانه این بیماری فقط روی سیستم ایمنی کار می‌کنه اگر توان مالی داری قرص برای فوراور بگیر برای آمریکاس و واقعا تاثیر داره چون خودم استفاده کردم هگزایم هم عالیه و کلا هرچیزی که باعث قوی شدن سیستم ایمنی میشه رو استفاده کنید کولپوسکوبی رو حتما دکترا انجام میدن ببینن چقدر وضعیت وخیمه و جوابش مهمه ولی تنها درمان سیستم ایمنی قویه

سلام عزیزم خوب شدی کامل؟کجا باید گارداسیل بخرم؟

بله خداروشکر آزمایش هم دادم تازه منفی بود 

گارداسیل اکثر دکترای زنان دارن میتونی بخری ازشون 

کسایی که عفونت دارن هم اگر dbd کنن عالیهههه کلا برای همه چی خوبه dbd عفونت رو از بین می‌بره جریان خونو توی رحم می‌بره بالا و هرچی زائده هست رو تا حد ممکن از بین میبره

بله خداروشکر آزمایش هم دادم تازه منفی بود گارداسیل اکثر دکترای زنان دارن میتونی بخری ازشون کسایی که ...

سلام تایپ چندی شما؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/2/20👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بله خداروشکر آزمایش هم دادم تازه منفی بود گارداسیل اکثر دکترای زنان دارن میتونی بخری ازشون کسایی که ...

خداجو شکر درمان شدید

الان جوابتون منفی هست یعنی دیگه به کسی انتقال داده نمیشه

مثل استخر و لیزر جوابش خیلی برام مهمه

منم درگیرم و نامید