این یه تجربه شخصیه و فقط با همین کارایی که میگم من خودم درمان شدم و چون خودمم مثل بقیه کسایی که متوجه میشن hpv دارن کل زندگیشون خراب میشه خواستم راهنمایی کنم
اول از همه اصلا نترسید و استرس نگیرید چون استرس فقط باعث بدتر شدن بیماری میشه و استرس این بیماری رو قوی میکنه .
دوم سریعا باید سیستم ایمنی بدنتون بره بالا مخصوصا اگر زیر 30 سن دارید بدن خودش سریع به حساب این مریضی میرسه من شربت ایمیونس و لیکومیونی که توش قارچ شیتاکه باشه رو گرفتم روزی دوبار از هرکدوم میخوردم
قرص هگزایم واقعاااا معرکس شاید باور نکنید ولی فوقالعاده جواب میده رو این مریضی
قرص ایموبلند فوراور هم اگر توان مالی دارید از جای مطمعن بخرید
سریع برید واکسن بزنید حتما هم سه دوز رو بزنید تونستید نه ظرفیتی نتونستید چهار ظرفیتی
انواع ویتامین رو از هر کدوم چند ورق بگیرید مخصوصا ویتامین دی و یی و سی و ب
حتما آب زیاد بخورید تا بدن ریکاوری بشه
درمان هم حتما دو طرفه باشه یعنی جفت طرف
بهداشت ناحیه تناسلی خیلییی مهمه خیلی رعایت کنید روزی پنج بار شلوار عوض کنید و اگر عفونت دارید حتما از مکمل پروبیوتیک استفاده کنید
ماست کفیر بخرید تنها ماستیه که پروبیوتیکش خیلی زیاده
اصلا نترسید بازم میگم اصلاااا نترسید فقط تا میتونید به خودتون برسید
سلنیوم پلاس هم بخرید در کنار وعده غذایی بخورید
فقط یادتون باشه که توی خوردن قرص به هیچ وجه زیاده روی نکنید حتما همیشه معدتون پر باشه قرصارو هم باهم ترکیبی نخورید همشو دونه دونه فاصله بدید بین قرصا و همه رو تو یه روز نخورید که مسمومیت دارویی نگیرید چون خیلی خطرناکه و با دکترتون مشورت کنید
حتما هم پیش دکتر خوب برید و فقط جواب یه دکتر رو قبول نکنید چندتا دکتر خوب برید
امیدوارم این بیماری منفور سریع از بدن کسایی که درگیرن از بین بره من خودم فکر میکردم درمان نداره ولی خداروشکر درمان شدم