2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیکی دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 102 پست
یادمه شکایت کرده اینا دوماده زندانی شد نمیدونم‌طلاق گرفت یا نه ولی گفت در شرف جدایی ام

جدی 

نمیدونستم ممنون

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیکی بود خیلی وقت پیش ها خاطرم هست خیلی عجیب بود،کم کم برخلاف تصورشون متوجه رفتار و حالات عجیب ...

مادرو عروس کجا میرفتن باهم مادرشوهر که نمیاد با عروسش بره جادو جنبلی خودشو لو نمیده 

آره اون که هیچ چی ولی منم تست میکنم یه بار یکیش گفت مثل این فالگیرها بعد فلان مدت خونه میگیرین واقعا ...

تکنیک داره💅🏻

باید حرفی رو بزنی که احتمالش بیشتر از ۷۰ درصد باشه، همین

از بین صدتا حرف یکیش درست درمیاد میگی عهههه عجب پیش بینی خفنی کرد😁 من بخاطر اینکه اعتیاد و درگیری ذهنی میاره با این حرکت‌ها خیلی مخالفم و قبول ندارم

اذیت میشم یعنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تکنیک داره💅🏻باید حرفی رو بزنی که احتمالش بیشتر از ۷۰ درصد باشه، همیناز بین صدتا حرف یکیش درست درمی ...

ولی من دوس دارم سرگرمی قشنگیه ولی بقول شما بعضیا خیلی درگیرش میشن 

خودشم میشناسن تگ میکنن که حس ششمی بیا 

قسم میخورن بیا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خانمه عکس چیز بچشو گذاشته بود که ختنش کردم نگرانم ک کج شده درس میشه یان 😁

همه اعتراض کرده بودن نباید میذاشتی تو سایت 

طلب کار بود ک این موقع شب دکتر از کجا بیارم نمیتونم تا صبح صبرکنم نگران چیز بچش بود😆

یه خانمه دیگم عکس باسنشو گذاشته بود ک ببنید بزرگه یا ن😹