در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه یه سری انقدر اعتماد دارن انگار مثلا فرشته وحی نازل شده بهشون🗿 خیلی سوالای خانمانسوزی هم میپرسن ...
آره اون که هیچ چی ولی منم تست میکنم یه بار یکیش گفت مثل این فالگیرها بعد فلان مدت خونه میگیرین واقعا هم شدااا
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یکی بود شوهر خالش خالشو ب زور میخابوند زمین میشست روش میگوزید بعد بلند بلند میخندید
😂😂😂😂😂😂😂😂 من اینها رو ندیدم چراا
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه تاپیکی بود خیلی وقت پیش ها خاطرم هست خیلی عجیب بود،کم کم برخلاف تصورشون متوجه رفتار و حالات عجیب توی عروسشون شده بودن،حالت های ترسناک ،رفتارای غیرقابل باور،که در نهایت در حالی که یه بچه هم داشتن ،عروسه جدا شد و اینا فهمیده بودن گویا مادر و عروسه دنبال جادو و اینا رفته بودن و اینا اثرات اون بوده