2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیکی دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه معلومه شوهرش دعوا اینا نمیکنه گریه میکنه.کاش یه چکی هم میزد تو گوشش عر عر کنه

😂😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اون تاپیک که گفته بود برای جذب شوهرم نبات گذاشتم 

تو لباس زیرم بعد انداختم تو چایشش😂😂😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

😂😂اسم تاپیکش یادت نیست خیلی باحاله برم بخونم

نه ولی همین زودپزه که اون دوستمون گفت بود🤭داشتم فکرمیکردم ک غذاش چی بود ک اون دوستمون گفت😂بعد جالبه ازدست همسرش ناراحت بود کاملا یادم نیست ک دقیق حرفش چی بوده ولی واس خودش سَمی بود😂

عجیب نه ولی یه کاربری بود به اسم سوت دامادشون به خواهر معلولش تجاوز میکرده زیاد 

نمیدونم چی شد چیکار کردن اصلا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بعضی از کاربرا فقط تاپیک های سم میزنن🫣

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

اسی این قضیه تالار خنده و سرگرمی چیه؟ من هر وقت تاپیک میزنم قسمت عمومی و متفرقه رو انتخاب می‌کنمبعد ...

اون بالا نوشته میشه مثلا تبادل نظر عمومی خنده و سرگرمی بعد هم موضوع

شیطان آزاراثم💜