2777
2789
عنوان

پرستاران دوجا کار بیاین یه لحظه

181 بازدید | 11 پست

ممنون میشم راهنماییم کنین ❤️

۱_درآمدتون از هر کدوم چقدره؟

به پنجاه میشه رسوند ماهیانه ؟(تو شهر های بزرگ)

۲_هرماه چند ساعت کار میکنین هر کدوم؟

۳_محل کار دوم بیمارستان دولتی هس یا خصوصی یا در مانگاه؟

تهران بله نزدیک ۸۰ ۹۰.با کارانه و تعرفه

حدودا هر بیمازستان ۱۷۰ ساعت

خصوصی

اینارو همکار سوهرم کار میکنه میدونم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بیمارستان اول دولتی ماهی ۱۵/۸۰۰حقوق ثابت و تعرفه ۵تا۱۰ تومن ساعت کاری موظفی حدود ۱۵۰تا ۱۸۰ ساعت

جای دوم بیمارستان خصوصی بستگی داره

مثلا بعضی همکارها جای دوم هم موظفی پر میکنند و حدود ۲۰ میگیرند ولی اینطوری همش سرکارند و بعضی هام جای دوم فقط ساعتی پر میکنند و‌ساعتی ۱۷۰تا ۱۰۰ می‌گیرند

از بیمارستان اول دولتی ماهی ۱۵/۸۰۰حقوق ثابت و تعرفه ۵تا۱۰ تومن ساعت کاری موظفی حدود ۱۵۰تا ۱۸۰ ساعتجا ...

عزیزم فرق موظفی و ساعتی چیه؟

موظفی یعنی حقوق پایه دارن از دومی؟

یکی هم ساعتی بیمارستان دوم با اضافه کار فرق داره که ۱۰۰ تا ۱۷۰ ت؟

عزیزم فرق موظفی و ساعتی چیه؟موظفی یعنی حقوق پایه دارن از دومی؟یکی هم ساعتی بیمارستان دوم با اضافه کا ...

اضافه کار بیمارستان دولتی برای کم سابقه حدود ۶۰ و‌خورده ای هست

ولی حقوق ساعتی بیمارستان خصوصی بیشتره و بسته به بیمارستان حدود ۱۰۰تا ۱۷۰ هست

عزیزم فرق موظفی و ساعتی چیه؟موظفی یعنی حقوق پایه دارن از دومی؟یکی هم ساعتی بیمارستان دوم با اضافه کا ...

اره موظفی حقوق ثابت دارن عیدی دارن و کارانه و.. ولی باید تعداد شیفت هایی که پر می‌کنند تعداد روزهای غیرتعطیل ماه به اضافه دو باشه 

ولی ساعتی با توجه به تعداد روزهایی که خودشون میخوان

یه سوال دیگه اگه لازم باشه به سرپرستار بیمارستان اول اطلاع میدن ؟ مخصوصا ۳ ،۴ ماه بعد شروع طرح اگه بخوایم دو جا کار بشیم همکاری میکنن؟

تو محاسبه تعداد شیفتا شب رو دوتا حساب میکنن؟مثلا ۲۶ تا روز غیر تعطیل تیرماه معادل ۱۳ تا شب باشه؟

[QUOTE=389400181]اضافه کار بیمارستان دولتی برای کم سابقه حدود ۶۰ و‌خورده ای هست ولی حقوق ساعتی بیمار ...

فکرنکنم اطلاع بدن ولی موقع هماهنگی برنامه خودش میفهمه

همکاری کردن هم بستگی به اون ادم داره ولی من دیدم اکثرا همکاری میکنند  چون خیلی پرستارها چندجا کار می‌کنند