2777
2789
عنوان

ممکنه شوهر بعد قهر خیانت کنه

560 بازدید | 47 پست

بنظرتون چقدر میتونه به قهر ادامه بده. خودمم البته قهرم ی کلمه حرف نمیزنم و میرم ی اتاق دیگه 

سلام سالهاست با تندی و فحاشیش ساختم صبوری کردم سالها قبل کتکم میزد. قبل محرم خواستیم بریم عروسی یکی از اقوام شازده گعت اماده بشین دختر طفلیم لباس عروس تنش زد و موهاش بافت زدمو بخودش رسید پسرمم اماده شد .

خداشاهده خودمم یه ضدافتاب رنگی زدم یه خط چشم مات و باریک و یه رژ خیلی کمرنگ خیلی کمرنگ. مانتومم تا زانو بود . سازده اومد و خواست اماده شه پیرهنش تاره خریده بود تنش زد دید گشاده اعصابش خورد شد. همش جلوش بودما نگفت چرا ارایش ملایم کردی. رفتم دو تا پنس به موهام زدم یهو گفت چه وصعسه مگه عروسی خواهرته ارایش کردی و ب خودت میرسی گفتم عروسیه هیچی نگفت. کفش پاشنخ بلندمم پوشیدم و روسری خیلی بلندی دارم سرم زدم و با حجاب کامل رفنم پامو از در گذاشتم بیرون گفت چه وضعیه برو چادر سرت کن گفتم عروسیه تازه شبه و جدا هستن منم حجاب دارم گفت برو سرت کن منم ناراحت شدم گفت فقط بخاطر بچه ها ک اماده شدن میرم سرم میکتم و نشیتم ماشین وسط کوچه شروع کرد فحش و داد و هوار هنیشه همینه سر هرچیزی ک باب میلش نباسه جلو بچه ها داد میزنه . منم دیدم داد میرنه گفتم نمبرم عروسی منو برگردون بیشتر فحش داد گفت هرجا من میگم تووباید بری تو راه کلی حانوادمو فحش داد و خودمو گفت تو ی زن لات بی ابرویی منم گفتم نمیرم عروسی پام از تو ماشین نمبزارم بیرون اونم گحکم زد تو دهنم لبم خون اومد  و گفت هنین الان میندازمت خونه بابات گفتم زود منو ببر گفت پیادت میکنم خودت بری گفتم باشه خواستم ور ماشین باز کنم راستش ترسیدم اخه سرعتش زیاد بود گفت در و باز کن چرا باز نمیکنی و بعد محکم با مشت دوتا زد تو سرم  منم زدمش رو دست و پهلوش چرا منو میرنی اونم محکم ی مشت زد تو چشمم برق از چشام پرید و گریه کرومو داد زدم بهم گفت تو زن بی ابرویی هستی ارایش میکنی ابروی منو ببری چاور نمیپوشی بدنتو به مردا نشون بدی  اخرم برگشت تا ده روز چشامم ورم داشت و کبود بود و سرم هنوزم درد میکنه از همون شب که دو هفته هست قهریم قهر مطلق نه من حرف میرنم نه اون توی دو اتاق جدا هم میخوابیم من برا بچه هام غذا درست میکنم اون برای خودش.

کلی دعا خوندم و ذکر گمشه بیاد اشتی و عذرخواهی ولی انگار ن انگار

هنیشه سالها هنبن بوده هربار قهر کرد من رفتم منت کشی این شد نتیجه.سالها سر هرچیزی پا رو دلم گذاشتم و صبوری کردم و سکوت کردم که قطعا اشتباه کردم

این روزها اگه میوه میخوایم ب پسرم میگم بهش بگه بخره. کارت میزاره ب پسرم میگه برو خودت بخر من نمیخرم.

یا جایی میخوایم بریم ماشین میزاره  خونه میکه نمیرسونم مادرتو خودش با ماشین بره.

دو روز قبلم رفته بود جعبه شیرینی خریده بود داد پسرم من که هیچی نخوردم محلشم ندادم تا الان. اونقدر نفهم و غد هست ک نمیفهمه اشتباه کرده و نمیاد معذرت خواهی نمیکنه. این تا کی میخواد همیجور قهر باشه.

الان شد تقریبا یک ماه از چشم و دلم افتاده بنظرتون این بشر تا کی میتونه به قهرش ادامه بده.خانوادم همه رفتن سفر همه خوشبختن اونوقت من بدبخت زندگیم شد این. هنیشه عذابم داده سالهاس ب همه چیز گیر میده.

مشاور نتی حرف زدم گلت باید قبلا ازش طلاق میگرفتی الانم یا طلاق بگیر یا خودتو عوض کن و قوی باش و بشو بدتر از خودش گفت الانم اصلا نرو سمتش برای اشتی و کارهای همیشگی رو انجام بده غذاتو درست کن لباساش اتو بزن. این نفهم اصلا جدا واسش غذا درست میکنه.

اخه همیشه مرتب نمازشو میخونه ولی امروز صبح نمازشو خوند . ظهر خواست بره دوش بگیره ولی نرفت نمازشم نخوند و رفت سرکارعصر. یعنی ممکنه؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف کتکت زده هزارتا فحش داده تو انتظار داری این وحشی بیاد ازت معذرت خواهی کنه یا نگرانی که چرا قهره یا نکنه بره خیانت کنه ، بره به درک بابا چرا خودتو این همه مدت زجر دادی 

مطمئنا پول و پشتوانه ای هم نداری برا طلاق درسته؟

قهر اینا اشتباه باهاش رودو بحرف برای مشکلات زندگی هاتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم مردا ممکنه قهر هم نباشن ولی خیانت کنن. درسته شوهرت آدم لجبازی هست و رفتار درست نداره ولی اگه شرایط طلاق نداری فقط با ارزش گذاشتن به خودت و اهمیت به خودت میتونی زندگیتو بهتر کنی.سعی کن بری باشگاه اگه شرایط نداری از پیج ها برنامه ورزش در منزل بگیر که قیمتشون هم مناسبه.تو خونه آرایش کن لباس های قشنگ بپوش. غذا رو درست کن خیلی خوش مزه اگه نخورد به روت نیار نگه دار بعدا خودت و بچه ها بخورید. اگه باهات حرف زد با اخم و تخم جواب نده کاملا عادی جوابشو بده ولی نه یه جور که انگار میخوای بری نازمو بکشی. موسیقی بذار گوش کن تو خونه برقص یه کار هنری مشغول شو.با بچه هات برو پارک.ببینه خودتو دوس داری و به خودت اهمیت میدی تا حدودی اونم برات ارزش میذاره

دیگ بگو چرا نماز میخونی مردک

ناپدری منم نماز میخونه تو خونه اش هیأت برگزار میکنه ولی ریالی برای خانواده خرج نمیکنه بچه ها لباس کهنه میپوشن مادرم لباس و پول هیچ وقت نداره همیشه سرشون نق میزنه سر سفره همیشه یه دعوایی میندازه که بقیه قهر کنن برن همه غذا بمونه این بخوره ، مادرم مریضه اصلا دکتر نمیبرتش 

نمیدونم تا کی قراره ظلم کنه