2777
2789
عنوان

ممکنه شوهر بعد قهر خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست

عزیزم الان که تایپک کامل خوندم ولش کن اگه دلش خواست آشتی کنه اگرم دلش نخواست به جهنم چون واقعا مقصر اون بوده تو نیازی هم بهش نداری شاغلی هر کاری دلش میخواد بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر اینا اشتباه باهاش رودو بحرف برای مشکلات زندگی هاتون

@_mehrara‍ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم الان که تایپک کامل خوندم ولش کن اگه دلش خواست آشتی کنه اگرم دلش نخواست به جهنم چون واقعا مقصر ...

میدونی سالهاست ازارم دلده روحی و روانی همیشه هم به خانوادم توهین میکنخ

گلم آدمی که اینجور وحشیه اصلا مهر و عاطفه سرش نمیشه سالهاست اسی رو مجبور به پوششی که نمی‌خواسته کرده ...

در این که همسرش آدم درستی نیست شکی نیست. ولی اگه این خانم شرایط طلاق نداشته باشه تنها راه اینکه هم حال روحی خودش بهتر شه.هم طرف مقابل یکم براش ارزش قائل باشه اینه که به خودش اهمیت بده.شاید اولا بهش تیکه بندازه یا سرکوبش کنه ولی بعدا یکم احساس خطر میکنه. حداقال تا وقتی که شرایط جدا شدن از این مردو داشته باشه.ظاهرن شاغل هستن میتونن پس انداز کنن

جلو اونا کتک میزد چه آدمیه ولش کن خودش آشتی میکنی غذای هم که درست میکنی نزار ازش بخورهه

هنیشه جلوی اونا فحش میده توهین میکنه و میزنه.

از اول قهر خودش نمیخورد غذای منو منم فقط برای خودمو بچه ها درست میکنم

هنیشه جلوی اونا فحش میده توهین میکنه و میزنه.از اول قهر خودش نمیخورد غذای منو منم فقط برای خودمو بچه ...

رفتارش زشته جلو بچه

غذا هم نخوره به درک خودتو جلوش بخور تا بترکه 

سالها پیشقدم شدم ولی اینبار دیگه هیچ جوره دلم راضی نمیشه برم اصلا دلم نمیخواد دیگه صداشو بشتوم

نه تو رو خدا پیش قدم شو دفعه بعد کورت کنه، به هیچ عنوان طرفش نرو حتی اگه یکسال طول کشید بزار حالش جا بیاد