2777
2789
عنوان

چرا مردا ایقد هیز شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست
تستوسترون هر حس مردونه و ویژگی مردونه رو شامل میشه و مستقیما روی غریزه جنسی تاثیر داره اتفاقاعامل پر ...

خب دیگه اون تستسرون تزریقی هست که تاثیر میزاره نه تستسرونی که خود بدن ترشح می‌کنه خودت داری میگی به گاوا میزدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه اون تستسرون تزریقی هست که تاثیر میزاره نه تستسرونی که خود بدن ترشح می‌کنه خودت داری میگی به ...

چ ربطی داره؟؟! تستوسترون تزریقی غیر تزریقی نداریم تستوسترون عامل میل جنسیه! حتی تو خانم ها!

تاثیر داره ولی نه مستقیم ، بجز شهوت چیزای دیگه هم شامل میشه

اینک تستوسترون به جز شهوت چیزی دیگه رو شامل میشه ک خودمم گفتم!! افزایش توده عضلانی و بالا بردن چگالی استخوان و افزایش قد رویش مو و بم شدن صدا و خلق و خو و انرژی و انگیزه و حس رقابت و قدرت و ... هم هست

اینک تستوسترون به جز شهوت چیزی دیگه رو شامل میشه ک خودمم گفتم!! افزایش توده عضلانی و بالا بردن چگالی ...

شما داری فیزیکی و اندامی رو میگید من اخلاقی رو عرض میکنم خانوم محترم ، تستسرون داخل مرد ها روی همه چیز تاثیر میزارع

شما داری فیزیکی و اندامی رو میگید من اخلاقی رو عرض میکنم خانوم محترم ، تستسرون داخل مرد ها روی همه چ ...

خلق و خو فیزیکی و اندامیه؟! منم گفتم تاثیر داره رو همه چیز مردا دیگ!

بله ولی چرا میگم بجز اینا روی خلق خو تاثیر می‌زاره تو میخوای مقابله کنی و مقاومت می‌کنی ؟

من ک خودم عنوان کردم رو خلق و خو تاثیر داره قبل شما هم گفتم! والا تو میگی عامل شهوت تستوسترون نیس من اونو گفتم

2790
2778
2791
2779
2792