2777
2789
عنوان

چرا مردا ایقد هیز شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست
هر زمانی یه چیزهای جدیدی مد میشه قبلا هم یه چیزهایی خط قرمز بود الانم یه چیزهایی خط قرمزه که یه سریا ...

الان دیگ رسما قتل میکنن فیلم زیاد میبینن، خب برو قانونی فکری بکن

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بیمارنبه شوهرم میگم مردجماعت عقلشون تو شورتشونه

والا بیشتر ازینکه مردا سوار اون باشن.اون خودش سوار مردا شده 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونیزنها اکثرا نجیبن و یه درصدی هم خونه خراب کن و اونکارهولی مردا همشون کرم دارن😂

دقیقا زنا دیگ مستقیم نگاه نمیکنن یا عکس اونجاشون رو نمیفرستن مجازی برا هر کس ناکس خجالتی سرشون میشه

خب بگو مگه زن نداری هر چی بقیه دارن زن خودتم داره، نگاه کردن جایزه بهت میدن... کاش تو مدارس اینو یاد ...

تف توروی اینجور نرها

خیلی واسه زندگیم جنگیدم ، دیگه خسته شدم

دیگه ولش کردم ، هر گ.ه.ی میخاد نوش جان کنه

بیمارنبه شوهرم میگم مردجماعت عقلشون تو شورتشونه

تو شکم و شورتشونه 

اینا دیگ چه موجوداتی هستن 😂😂😂

الان شوهر دوستا میریزن رومون

تف توروی اینجور نرهاخیلی واسه زندگیم جنگیدم ، دیگه خسته شدمدیگه ولش کردم ، هر گ.ه.ی میخاد نوش جان کن ...

خاهر دیگ عادت کرده رفت تو خونش این کارا

کارایی تسترون چیه

یک هورمونه که مستقیم روی شهوت تاثر نمیزارع و اعتماد بنفس مردانه میده توضیح ساده ترش اینه باعث میشه که مرد غریزه ای رفتار کنه بیشتر ، هر لحظه آماده خطر باشه. رهبری عالی داشته باشه. غرور مردونگی داسته باشه 

یک هورمونه که مستقیم روی شهوت تاثر نمیزارع و اعتماد بنفس مردانه میده توضیح ساده ترش اینه باعث میشه ک ...

تستوسترون هر حس مردونه و ویژگی مردونه رو شامل میشه و مستقیما روی غریزه جنسی تاثیر داره اتفاقا

عامل پرخاش و خشونت هم هست

بول فایت اگر ببینی ب اون گاوا تستسرون میزنن و مدت زیادی دور از گاو ماده نگهشون میدارن

2790
2778
2791
2779
2792