2777
2789
عنوان

چرا مردا ایقد هیز شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مرض از مرداست بیشترشوهر بیشعورم به خانوما میگه مجرده یا بیوستکه خانوما راحت باهاش دوست بشنبعضی خ ...

میدونی

زنها اکثرا نجیبن و یه درصدی هم خونه خراب کن و اونکاره

ولی مردا همشون کرم دارن😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

واقعا میگی اینو؟چون من هر بار رفتم مترو تک تک اجزای زنارو بررسی میکنن و اتفاقا به هیچ فرهنگی نرسیدیم ...

راست میگه

منم تقریبا هر روز مترو هستم خیلی وقتا واگن مردونه

معمولا اگر کسی کرم بریزه پیرمردا هستن

بقیه اصلا حتی نگاه نمی کنن

آخه مرض از مرداست بیشترشوهر بیشعورم به خانوما میگه مجرده یا بیوستکه خانوما راحت باهاش دوست بشنبعضی خ ...

خب بگو مگه زن نداری هر چی بقیه دارن زن خودتم داره، نگاه کردن جایزه بهت میدن... کاش تو مدارس اینو یاد مردا بدن

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

هر زمانی یه چیزهای جدیدی مد میشه قبلا هم یه چیزهایی خط قرمز بود الانم یه چیزهایی خط قرمزه که یه سریا پاشونو از خط جلوتر میزارن بعدها هم همینه تو هر دوره ای یه سری ادمها میخوان خاص باشن یه کارهایی میکنن تا با ادمهای دیگه فرق داشته باشن حالا این رفتارهای خاص خوبه یا بد نمیدونم چون اولش برای خیلیا اون رفتار غیر عادیه ولی به مرور عادی میشه

😂😂بخدا بعضیاشون که اصن ترسناکن باز حالا بعضیا سعی میکنن زیر زیرکی نگاه کنن😂💔

من چندبار رفتم حتی ی گوشه هالی میکنن من برم اونجا معذب نشم

دیدم آدم هیز کثیفم

یبار یکی اومد تو واگن خانما تازه دست میزد ب اونجاش 🤢🤢🤢🤢🤢

چون شهوت مرام و مردونگی رو از بین برده ، چون شهوت تستسترون رو نابود کرده

مجازی ک واقعا شورشو در آوردن میبینی عکس زشت میفرستن 

چون شهوت مرام و مردونگی رو از بین برده ، چون شهوت تستسترون رو نابود کرده

تستسترون زیاد باشه مردودنگی وغیرت زیاده؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من چندبار رفتم حتی ی گوشه هالی میکنن من برم اونجا معذب نشمدیدم آدم هیز کثیفمیبار یکی اومد تو واگن خا ...

ای وا این دیگ رسما رد داده😂😂😂🥴

2790
2778
2791
2779
2792