2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم

328 بازدید | 45 پست

سلام بیاین یکم باهم حرف بزنیم من رویا۲۶سالمه بعداز۱۳سال یک هفته هس طلاق گرفتم بخاطرتحقیراش بخاطرفوشاش تهدیداش بخاطرکشیدنش بخاطربی محبتیش خیانتکاریش ک حتی باخاله خودمم بودهمیشه میگف خیلی دوستت دارم ولی هیچ وقت تورفتارش ندیدم جزتحقیردیگه کاری واسم نکرده ازاول زندگی تاالان همش بحث میکردیم هرجامیرفتم اجازه میگرفتم خونه دوست اینانه اصلانمیرفتم فقط خونه داداش خواهراینابایداجازه میگرفتم حتی خواهرم میومده خونمون شنیدم ک صدامونوضبط کرده معلوم نبوده بارچندمش بوده اومدوخواهرازرابطه خودشوشوهرش گف اون بایدگوش کنه ؟برادرشوهرم باداداشش دعواش میشدخودشوبه من هواله میکردهرکدوم ازخانوادش باشوهرم دعواشون میشدک هیچ ربطی به من نداش دعواشون بازم به من فوشوبدوبیراه میگفتن خلاصه میگم هیچ روزخوشی نداشتم ۵ماه میش بخاطردعواهاتهدیداک روت اسیدمیریزم ایناقهرکردم شکایت کردم اونم وکالت طلاق بهم دادخلاصه اومدم سرخونه زندگیم بعدبهم قول داده بوددیگه بی احترامی نکنه تحقیرم نکنه بازبخاطراینکه صاحب کارم سقفش پربودبهم گف کارت بانک ملت بده نه من داشتم نه شوهرم منم ازخواهرم خواستم یه شماره حساب بده ک حقوقموبزنن تواون بازاون برام کارت به کارت کنه خلاصه گرفتم حقوقموزدرسیددادخواهرم بهم شوهرم رسیدودیدبهم گف توپولاتونصفشوازم قایم میکنی هرچی قسم خوردم باورنکردباچاقوافتاددنبالم بهم فوش دادجلوهمه هنسایه هابهم گف توچی هستی توبایدافتخارکنی من باهات حتی حرف بزنم گف صدتادختردنبالم هستن بخاطراین تحقیراش منم رفتم دادخواست طلاق دادم الان یک هفته هس جداشدم ولی نمیدونم چرابازم غمگینم چون بهش عادت کرده بودم من میخاستم زندگی کنم ولی اون نخاست 😭😭😭😭😭

حال تو میفهم

سال ۹۹ من م حیلی سخت بود رکب خوردهرطرد شده

ازمردی که بچه ش نمیشد

وبهتر از بابتی که رفت 

چون جا باز شد

وحکمت جیزی دیگری یود ودر انتظارم بود

چی می کشید؟

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترصدتا هست ولی زن زندگی هستن آیا

حاضر بگیره

همشون ج.  ن بلانسبت

آه 

بی وجدان و بی تعهد ن این مردها 

نرها

عزیزم بحق امام حسین انشاالله جوری خوشبخت شی ک اسمش یادت بره

سلام نمیدونم چرابازم حالم خوب نیس من به اون خودشیفته علاقه داشتم ولی ازارم میدادمدام تحقیرم میکردنمیدونم طبیئه یانه من هروزبعدطلاق دارم گریه میکنم کی حالم خوب میشه 

سلام نمیدونم چرابازم حالم خوب نیس من به اون خودشیفته علاقه داشتم ولی ازارم میدادمدام تحقیرم میکردنمی ...

شش ماه بعد چنان ازخودت راضی بشی ک حد نداره خیلی زود ازدواج کردی من دوبریام امسال ازدواج کردن متولد۷۶-۷۵هستن

😭

از بس اذیتت کرده و موندی تحمل کردی فکر نمیکرده یروز جدا بشی ازش هنوز کله ش داغه یروزی عین چی پشیمون میشه و تازه قدرتو میدونه که کیو از دست داده و کی بودی براش

چرا ناراحتی از این که از زندان ازاد شدی ؟؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

بااینکه توی اون خونه هیچ حریم خصوصی نداشتم خواهرم میومدخونم بایدنگران میبودم ک صدامونوضبط نکنه چن یه بارضبط کرده معلوم نی چنباراینکاروکرده خواهرم ازخودش رابطش ازشوهرمیگفت اخه این کاراخوبه 

از بس اذیتت کرده و موندی تحمل کردی فکر نمیکرده یروز جدا بشی ازش هنوز کله ش داغه یروزی عین چی پشیمون ...

نمیدونم حالم بده من وابستش بودم ولی اون فقط تحقیرم میکردکتکم میزدباخالم دوست شده بودچن سال پیش تحمل کردم دوست دخترقبلیشواورده بودخونه جلومن قلیون باهاش میکشیدتحمل کردم به خواهرم نظرداشت تحمل کردم دیگه نمیدونم الان ناراحتیم گریم واسه اینکه جداشدم چیه من یه بچه ۱۲ساله هم دارم خودم ۱۳سالم بودباشوهرم ازدواج کردم الان ۲۶سالمه هیچی ازبچگیموجوونیم نفهمیدم 

بچه هم داشتی ازش

نه بابا میگم بچه دار نمیشد ۱۱سال بزرگتر بود

ورشکسته پیرتر از سنش خیلی 

۲۰سال کوچکتر میزدم انگای

من کمتر میزدم کلا چندین ساله مگر بعد زایمان م !

۳۲تار۳۵ سالگی تو زندگی قبلی بودم

الان۴۰ سالمهربچه یک ساله دارم

شوهرم متولد ۶۵ هست

اسفند ۴۱۰ عقد کردم

۵ماه از عقدمون گدشت خونه گرفتیم مرداد میشه دو سال زیر یک سقفیم

همچیوشور نشاط تازگی داشت برام

همچی از اول

همش خودمو مجرد میدونم

وهمش توقع دارم

انگار هیچوقت رسم ها برام اجرا نشده!

شاید به دلیل مجردی زیادم بود دوران مجردی اولم

قبل ازدواج قبلم منظورمه