2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 45 پست

فقط بهم بگین تاچن وقت حالم بده حال روحیم بده نمیدونم بااینکه ازارم میدادبازم ک جداشدم گریم میگیره دلم میگیره یه هفته هس جداشدم ازکارمم اخراج شدم چون بخاطرکاردادگاهیم چن روزمرخصی رفتم وقتی اومدم سرکاربهم گف تومشکلات خانوادگی داری به درداینجانمیخوری ببین دستم نمک نداره بعداز۶سال کارکردن تواون شرکت بستع بندی اینوبهم گف رفتم تاخونه رسیدم مدام گریه میکردم اخه مگ دست خودمه مشکل خانوادگی کی دوست داره مشکل خانددگی داشته باشه 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم پسره انقدتحمل کردم ک اون بزرگشه الا۱۲سالشه وقتی پسرم ۲سالش بودحتی کوچیکتروقتی باشوهرم بحثم میشدهردومشتشومیبرکنارسربچه بهم میگف یاساکت میشی یاسرشوبشکونم برات منم همیشه اگ هرکاری شوهرم میکردبایدخفه خون میگرفتم همه این بدی هاروکرده بدی هاش بیشترازخوبیهاشه بازم نمیدونم چرادارم گریه میکنم 😭😭😭

الان خونه مامانم هستم شوهرم موقع طلاق نبودک خطبه خونده شدهم شرعی هم قانونی جداشدیم براش بعددوروزابلاغ شدک خانومت جداشده ازت بهم زنگ زدگریه میکردگفتم خودت کردی چن ساله دارم تحمل میکنم به امیدروزی ک اخلاقت خوب بشه ولی فایده نداشت هروزبیشترتحقیرم میکردی جلوبچم همش دعواراه میانداختی 

خداکنه حال منم خوب بشه خانوادمم تاقت گریه هاموندارن

گریه چرا دقیقا بخاطر چی؟کتکهاش؟تحقیراش؟خانواده گناه دارن ماشالله شاغلی سلامتی مهمترازاون خیلی جوونی بگو بخند راحت شدی از اون عذاب

😭

شوهرم خیلی دم دمی مزاج بودیه ساعت خوب یه ساعت بددیگه تحمل نداشتم بخداتازه چون مامانم منوتوخونش راه داداومداینجامن باهاش نرفتم خودشوهواله مامانم کردمامانموفوش داداخه خونه مامانم نرم خونه کی بمونم 

گریه چرا دقیقا بخاطر چی؟کتکهاش؟تحقیراش؟خانواده گناه دارن ماشالله شاغلی سلامتی مهمترازاون خیلی جوونی ...

شایدبهش عادت کرده بودم ازبچگی باهاشم به قول خودش میگه من توروبزرگ کردم شایدم بخاطرپسرمه اگ ازپیشم ببرتش این زندگیروبخاطراون تحمل میکردم اگ ببره چیکارکنم همه میگن بچت بزرگه نگران نباش ولی نمیشه خوب کافرباشی مادرنباشی من خونم مشهده اون خونشون تربت حیدریه چن ساعت ازم فاصله داره اگ بچروببره

خر گریه هاش نشی برگردی کسیک ب مامانت فوش میده آدم نیس

نه کلاطلاق گرفتیم باورت میشه چن بارتاپای طللق رفتیم بازاومدگریه کردگف درست میشم اینسری هم گف درست میشم ک من گفتم پس وکالت طاق بده بهم وکالت دادمنم خوشحال بودم گفتم دیگه خوب میشه اخلاقش خوب میشه چون وکالت طللق دارم ولی ازهمون ۵ماه پیش ۱۰باردیگه دعواشدک اللن خودم رفتم جداشدم یک طرفه

نمیدونم حالم بده من وابستش بودم ولی اون فقط تحقیرم میکردکتکم میزدباخالم دوست شده بودچن سال پیش تحمل ...

عزیزم برو  روزی هزار بار خداروشکر کن از همچین ادم کثیفی خلاص شدی.تا کی قرار بود بمونی تو اون زندگی و بدبختی بکشی؟؟؟

این افکارتو بنداز دور گلم

تاحدودی حسی که داری طبیعیه چون فکر کنم تازه طلاق گرفتی

به مرور تازه میفهمی زندگی یعنی چی

عزیزم سنت هنوزم کمه. خیلیا تو این سن تازه دارن ازدواج میکنن

مطمئنم خوشبخت میشی تو اینده فقط انقد تلقین بدبختی نکن. سعی کن فقط هرطور شده ازفکر اون ادم بیای بیرون شده حتی تراپی برو مشاوره برو. برو سرکار .

الان با پدر مادری؟پشتتن؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...