2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کی انجام دادین و چقدر شد؟

من خیلی ساله انجام دادم فکر کنم تقریبا ۱۰ ساله

ولی نسبت به اون زمانم گرون بود چشمی نزدیک به ۴ میلیون

یه اشک مصنوعیایی هم میدادن که اون موقع بسته ای ۱۰۰ هزار تومن بود 

تا ۲۰ روز اول روزی یک بسته باید استفاده میکردیم

الان فکر کنم به خاطر قیمتش دیگه از همین معمولیا میدن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
لازاك الان اسمايل اومده اون موقعم بود ولي عمل نويي بود اسمايل دردش يك هزارمم نيست بعد عمل بلافاصله ع ...

من از موقع ای که داره عمل انجام میشه میترسم🤦🏻‍♀️

موقع عمل درد داشت؟و اینکه بعدش خیلی درد داشت چقد طول کشید تا به حالت عادی برگردید

نه کل عمل اونقدر کوتاهه که باورت نمیشه دو سه دقیقه کلش 

اما بعد که اومدم خونه فقط همون شب اشک همینطور میومد انگار یه چیزی تو چشمم بود میسوخت اما همون شب سه روزم نرفتم سر کار تا یکی دو ماهم دیدت کامل نیست مثلا شبا نور رو پخش می دیدم مخصوصا چراغ راهنمایی رانندگی رو اما بعد دو ماه عالی شد تازه من با جاریم عمل کردیم ایشون لیزیک با دکتر هاشمی وزیر بهداشت وقت تو کلینیک نور من لازک دکتر فردوسی کلینیک نگاه اما هر دو نتیجمون عالی بود 

چقدر طول کشید به حالت عادی برگردید

من عمل نکردم شوهرم عمل کرد والا یه هفته مرخصی گرفته بود ولی بعد سه چهارروز خوب شده بود اما رعایت می‌کرد هم عینک دودی مدام رو چشمش بود هم قطرهاشو به وقتش انداخت