من قرنسه چشمام یه مقدار نازک بود لازک انجام داد دکترم تو کلیتیک نگاه خب به مراتب دردش از لیزیک بیشتره اما بینهایت راضیم ده ساله انجام دادم مشکل خاصی تدارم چشمم هم ده دهم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا از حین عمل و بعدش میگید چه روشی انجام دادید چندوقته
من چشمام خیلی ضعیف بود ۳ و نیم بود و ۳ و ۷۵. آستیگمات هم بود. عملش هم نه درد داشت نه اذیت شدم یه هفته تو اتاق تاریک عینک دودی زدم و به گوشی و تلویزیون نگاه نکردم تا ۳ ماه هم بیرون عینک آفتابی باید بزنی یه سال هم چشماتو آرایش نکنی. من لازک انجام دادم ۵ سال پیش. ۱۸ سالم بود
من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم
نه موقع عمل که نه بعد که اومد خونه فکر کنم روز دوم بود که دردش شروع شد بعد تا فرداش خوب شد الان یه فتولیزیک اومده که میگن کلا دو ساعت درد داره دیگه تموم
با چشمای ۶/۵و ۶/۷۵ کلا کور بودم هیچ جا رو نمیدیدم بدون عینک
هزاربار برگردم عقب بازم انجام میدم
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن