آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا
اگه با ۲۰ تومان میشد کار راه انداخت که هیشکی بیکار نبود
اگه ۲۰۰ تومان بود یه چیزی
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
خرده فروشی لباس بچهمحصولات خانگی مثل ترشی و خیار شور و.. پیاز داغ سیر داغآموزش لاین های آرایشگری
خرده فروشی مثلا چیا
باید پیج داشته باشم دیگه ؟؟
آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا
۲۰ تومان خیلی کمه اگه با ۲۰ تومان میشد کار راه انداخت که هیشکی بیکار نبود اگه ۲۰۰ تومان بود یه چیزی
کلا نمیشه یعنی
میخوام یکم پا بگیره بعدش اگه دیدم میتونم لبتابم رو میفروشم یا اگه بتونم به درآمد برسم میتونم دستی از بابام بگیدم
استکرانچی....پارچه ساتن بگیر فقط باید مشتری داشته باشیپارچه تریکو بگیری لباس زیر بدوزی
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدی
خیاطیهپارچه ساتن ال ایکس بگیری با کشکش مو درست کنیبزن اسکرانچی تو نتخیلی ترند شده
باشه مرسی